Siófoki programok: Egy csepp természet fotókiállítás megnyitó

A modern kortárs művészet kedvelőinek legnagyobb örömére a siófoki programok részeként február első hetében is vár majd ránk egy különleges tárlatmegnyitó, aminek jóvoltából egy különleges fotókiállítás részeseivé válhatunk.

Február 7-én, most csütörtökön délután 17 órakor a Kálmán Imre Kulturális Központ emeleti galériájában nyitja meg kapuit Gazdagné Varga Judit és Ráczi Zoltán közös tárlata, mely Egy csepp természet címmel igazán rendhagyó fotókiállítás lesz, hiszen bár két lelkes amatőr munkáit tekinthetjük majd meg, ezek azonban minden elemükben a legmagasabb szintű profizmust tükrözik vissza.

Gazdagné Varga Judit munkáiról előzetesen azt kell tudni, hogy leginkább a motívum- és a hangulatfotózás kapta rajtuk a főszerepet azzal a céllal, hogy megállítsa és kimerevítse az időt, miközben megpróbál rávilágítani arra, hogy a hétköznapjaink dugig vannak csodálatos pillanatokkal, nekünk csak meg kell találnunk, fel kell ismernünk ezeket.

Ráczi Zoltán idestova 10 éve foglalkozik intenzíven természetfotózással, aki szabadidejének jelentős részét az erdőket és mezőket járva tölti annak érdekében, hogy a maradandó pillanatokat megfelelő minőségben örökíthesse meg.

A kiállítás megnyitóját Forray Csaba, az ismert fotóművész vállalta magára, ha pedig szeretnénk megtekinteni a két fotós nagyszerű munkáit, a KIKK emeleti galériájában egészen március 4-ig, azaz egy teljes hónapig látogathatunk el, ahol teljesen ingyen megtekinthetjük a tárlat elemeit.