Siófoki programok: farsangolás és Salsa Night

Nagy általánosságban már kijelenthető, hogy aki az év minden időszakában szeretne magának valami különleges elfoglaltságot, az a siófoki programok részeként garantáltan megtalálja majd a számításait, amit nagyszerűen alátámaszt, hogy január utolsó napjaiban egy fergeteges szalsza este, február első napjaiban pedig rögtön farsangolás vár majd az érdeklődőkre.

Január 31-én, azaz most csütörtökön este 20 órától egészen 23 óráig különleges Salsa Night várja majd a tánc szerelmeseit a Lógó Üveg Kult Kocsmába (Siófok, Fő utca 55.), ahol lehetőségünk nyílik kiszakadni egy kicsit a szürke hétköznapokból, és tánccipőnket felvéve belevágni egy szórakoztató estébe, ahol nemcsak mozoghatunk egy kicsit, hanem új barátságokat is köthetünk. A helyszínen garantáltan forró karibi hangulat várja majd a tánc megszállottjait, így lehet szalszázni, kubai rumbát és csacsacsát táncolni, de kipróbálhatjuk, hogy miként járják a reggaetont, a merenquét és a bachatát. Az este folyamán kezdők és haladók egyaránt jól érezhetik magukat, a felhőtlen hangulatot pedig rengeteg tánc, animációk, körtánc és természetesen tanítók biztosítják. A belépés ráadásul ingyenes, tehát tényleg rossz döntés lesz otthon maradni!

Ugyanez lesz a helyzet február 2-án is, amikor 21 órától egészen éjfélig farsangolás várja majd Lógó Üveg vendégeit, méghozzá DJ Medve zenei felelőssel a középpontban, aki garantáltan az utóbbi évek és évtizedek legnagyobb slágereit hozza majd el az érdeklődőknek. Sőt mi több, érdemes lesz ötletes jelmezekben érkezni, hiszen egyrészt ezért cserébe welcome drink jár majd, hovatovább minden beöltöző jelmezversenyen indul, aki pedig a legtöbb szavazatot kapja, az értékes ajándékkal térhet haza.