Siófoki programok: gyerekmatiné és Alma koncert

A siófoki programok részeként a szervezők mindig is nagy figyelmet szenteltek a gyermekeknek, így amennyiben szeretnénk egy felejthetetlen élményt adni lurkónknak február első hetében, a Balaton fővárosában és környékén garantáltan találunk az egész család számára tartalmas kikapcsolódást.

Február 8-án, azaz most pénteken délelőtt 10 órakor például érdemes lehet a Kálmán Imre Kulturális Központba (Siófok, Fő tér 2.) látogatni, ahol a szervezők tovább folytatják a tavalyi évben nagy sikerrel zajlott gyerekmatinékat, aminek részeként valamilyen ismert és népszerű gyermekmesét nézhetnek meg a kicsik és a nagyok egymás társaságában. Az esemény pontos programjáról és kínálatáról a KIKK előcsarnokában lehet tájékoztatni, vagy a Facebookon a központhoz kapcsolódó Szünidei Matiné nevű zárt csoporthoz való csatlakozással.

Amennyiben egy szuper koncertet néznénk meg gyermekünk társaságában, érdemes lesz utazni egy kicsit, február 9-én, azaz most szombaton délelőtt 10 órakor ugyanis a Siófok közelében található Balatonfüreden fog koncertezni a magyar gyerekek legnagyobb kedvence, avagy az Alma együttes.

A Balaton Szabadidő és Konferencia Központban (Horváth Mihály u. 64.) tartandó eseményre a szervezők szeretettel várják az összes balatonfüredi és környéki gyermeket, szülőt és nagyszülőt, hogy élőben hallgathassák meg a zenekar legismertebb számait, miközben lehet táncolni, kiabálni, énekelni és még szaladgálni is.