Újra várjuk vendégeinket!

Újra várjuk vendégeinket!

Várjuk Vendégeinket, akik a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet szerint megengedett védettségi igazolvánnyal VAGY üzleti, gazdasági és oktatási célból látogatnak el hozzánk.

Wellness szolgáltatásaink a kormányrendeletnek megfelelően üzemelnek, ennek értelmében kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek használhatják azt!

Védettségi igazolvánnyal: Kérjük érkezéskor a recepción személyazonosító okmányával együtt mutassa be a védettséget igazoló kártyáját. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amennyiben ezt megtagadja vagy nem azonosítható be, úgy nem tudjuk Önt szállodánkban fogadni.

Üzleti célú utazás: Érkezéskor kérjük töltse ki a nyilatkozatot melyben teljes felelőséggel nyilatkozik, hogy a szolgáltatásainkat valamely engedélyezett (üzleti, gazdasági, oktatási) célból veszik igénybe. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amennyiben úgy nyilatkozik, hogy nem a fenti célból tartózkodik a szállodánkban, vagy megtagadja a nyilatkozattételt, úgy nem tudjuk Önt szállodánkban fogadni.

További információ: Tel.: +3684/510-980 vagy reception@malagarden.hu

Köszönjük együttműködését! Vigyázzunk egymásra!