Lakosztályok

Mala Garden Lakosztályok

A siófoki Mala Garden Hotel **** Superior felső emeletein négy gyönyörű luxus lakosztály kapott helyet.

A modern, tágas lakosztályok mindegyike a modern Bali építészet stílusjegyeit hordozza, aminek köszönhetően kényelmet és harmóniát sugároznak. A hidromasszázs kádak, a hatalmas LED Smart Hotel TV-k, a klímaberendezések, a kényelmes bútorok pedig minden igénynek megfelelnek.

A tereket csupa természetes anyaggal (fa, kő és egyedi szövete), illetve gondosan összeválogatott, különleges egyedi bútorokkal rendeztük be.

Green Tea Lakosztály

Kényeztető feltöltődés egy eredeti Jacuzzi hidromasszázskádban –„csak nekem!” Ez a mottója a Green Tea lakosztályunk gyönyörű üvegfalú fürdőszobájának, amelynek kilátása van a nappalira, és akár a nagyméretű LED Smart Hotel Tv-re is, amely a szobában található. A Green Tea lakosztály fürdőszobájában egy egyszemélyes eredeti Jacuzzi Sharp 75 hidromasszázskád található, amelyben csak elmerülni, és kikapcsolódni kell.

White Tea lakosztály

Élje át a Mala Garden élményt White Tea lakosztályunkban, mely 180 fokos balatoni panorámájával minden érzékét kielégíti. White Tea lakosztályunk hűen tükrözi a modern távolkeleti építészet formáit. A tömörfa burkolatok, a többrészes, kézi faragású antik teakfa Buddha fali dísz és a motorizált thai selyem függönyök otthonos légkört teremtenek, megtartva a luxus és a keleti kényelem érzetét.

Red Tea Lakosztály

A Mala Garden Hotel **** Superior második legnagyobb lakosztálya tágas terekkel és barátságos hangulatú, keleti jelleggel rendelkezik. A tömörfa burkolatok, a gondosan válogatott bútorok mind a luxust szolgálják. A 100 négyzetméteres lakosztályhoz két terasz is tartozik a még festőibb kilátás érdekében.

Penthouse

A Mala Garden Hotel Penthouse lakosztálya a szálloda drágaköve mely joggal pályázik a Balaton Penthouse-a címre. A 130 négyzetméteres lakosztály, nappali bárpulttal és felszerelt sütő és főzőlap nélküli konyhával (hűtő, mikro, mosogatógép, borhűtő), 6 fős étkezőasztallal, lélegzetelállító panorámával rendelkezik mely a Balaton vízére és az északi partra néz, de tiszta időben ellátni egészen a Tihanyi-félszigetig is.

MALA GARDEN HOTEL **** SUPERIOR - SIÓFOK

A lakosztályok mindegyikéhez nagyméretű terasz tartozik melyek balatoni panorámával rendelkeznek.

A Green Tea, a Red Tea, a White Tea és a Penthouse lakosztályok fürdőszobáinak apró kavicsburkolatai a Bali életérzést adják vissza,  a Bvlgari kozmetikumok kényeztető termékei közt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabot.

Siófokon és a Balatonon, egyedülálló módon a Mala Garden fürdőszobájában látható egyenként felragasztott kis fehér kavicsok valóban Baliról származnak!

Tavasztól őszig kizárólag a hotel vendégei részére vízre épített 130 négyzetméteres privát napozóterasz áll a rendelkezésre napágyakkal, napernyőkkel.

Manager Ajánló

Pál Dénes
Recepció Vezető

Kedves leendő, vagy már visszatérő Vendégünk!

Szállodánk négy egyedi kialakítású és stílusú lakosztálya, bátran kijelentem, minden igényt kielégítenek! Három lakosztályunk, három tea nevét viseli magán. Mint ahogy a teafogyasztás egy rituálé, úgy a nálunk eltöltött idő is szertartássá válik. A tea szervezetünkre és elménkre gyakorolt jótékony hatásait lakosztályainkban is élvezheti… élénkít, felpezsdít, elvezethet a spirituális „megvilágosodáshoz”. Garantálom, ha kipróbálja valamelyiket, mindegyiket szeretné majd! A negyedik lakosztályunkat a Balaton Penthouse-ként aposztrofáljuk, de ez tényleg az, bármely alkalom, esemény méltó megkoronázása, egy Penthouse-ban eltöltött éjszaka.

Kérdéseikkel bátran forduljanak kollégáinkhoz, vagy személyesen hozzám. Örömmel segítünk ebben a felejthetetlen élményben!