Lakosztályok

Mala Garden Lakosztályok

A siófoki Mala Garden Hotel **** Superior felső emeletein gyönyörű luxus lakosztályaink kaptak helyet.

A modern, tágas lakosztályok mindegyike a modern Bali építészet stílusjegyeit hordozza, aminek köszönhetően kényelmet és harmóniát sugároznak. A hidromasszázs kádak, a LED Smart Hotel TV-k, a klímaberendezések, a kényelmes bútorok pedig minden igénynek megfelelnek.

A tereket csupa természetes anyaggal (fa, kő és egyedi szövete), illetve gondosan összeválogatott, különleges egyedi bútorokkal rendeztük be.

Corner Lakosztály

A Mala Garden Hotel ****superior új, 39 négyzetméteres lakosztályát a kényelmet és tág teret kedvelőinek ajánljuk! A Corner lakosztályok, nevéhez híven, szállodánk legújabb épületének sarkán kaptak helyet, így egyik teraszáról, de akár az ágyból és az üvegfalú fürdőszoba kádjában fekve is gyönyörködhetnek a magyar tenger részleges panorámájában.

Green Tea Lakosztály

Kényeztető feltöltődés egy eredeti Jacuzzi hidromasszázskádban –„csak nekem!” Ez a mottója a Green Tea lakosztályunk gyönyörű üvegfalú fürdőszobájának, amelynek kilátása van a nappalira, és akár a nagyméretű LED Smart Hotel Tv-re is, amely a szobában található. A Green Tea lakosztály fürdőszobájában egy egyszemélyes eredeti Jacuzzi Sharp 75 hidromasszázskád található, amelyben csak elmerülni, és kikapcsolódni kell.

White Tea lakosztály

Élje át a Mala Garden élményt White Tea lakosztályunkban, mely 180 fokos balatoni panorámájával minden érzékét kielégíti. White Tea lakosztályunk hűen tükrözi a modern távolkeleti építészet formáit. A tömörfa burkolatok, a többrészes, kézi faragású antik teakfa Buddha fali dísz és a motorizált thai selyem függönyök otthonos légkört teremtenek, megtartva a luxus és a keleti kényelem érzetét.

Red Tea Lakosztály

A Mala Garden Hotel **** Superior Red Tea lakosztályai tágas terekkel és barátságos hangulatú, keleti jelleggel rendelkeznek. A tömörfa burkolatok, a gondosan válogatott bútorok mind a luxust szolgálják. A 88-100 négyzetméteres lakosztályokhoz terasz is tartozik a még festőibb kilátás érdekében.

Penthouse Aura Lakosztály

A 100 m2-es lakosztály, a nevéhez híven, privát wellness élményt biztosít Vendégeinknek. A balatoni oldalpanoráma és a 60 m2-es terasz kiegészül egy 4 fős étkezőasztallal, Swan Italy űlőgarnitúrákkal, egy Carlo Urbinati által megálmodott, kétszemélyes, eredeti Jacuzzi Aura Plus hidromasszázskáddal, továbbá külön zuhanyzóval és Bvlgari luxus hotel kozmetikumokkal.

Penthouse

A Mala Garden Hotel Penthouse lakosztálya a szálloda drágaköve mely joggal pályázik a Balaton Penthouse-a címre. A 130 négyzetméteres lakosztály, nappali bárpulttal és felszerelt sütő és főzőlap nélküli konyhával (hűtő, mikro, mosogatógép, borhűtő), 6 fős étkezőasztallal, lélegzetelállító panorámával rendelkezik mely a Balaton vízére és az északi partra néz, de tiszta időben ellátni egészen a Tihanyi-félszigetig is.

MALA GARDEN HOTEL **** SUPERIOR - SIÓFOK

A lakosztályok mindegyikéhez nagyméretű terasz tartozik melyek balatoni panorámával rendelkeznek.

A Green Tea, a Red Tea, a White Tea és a Penthouse lakosztályok fürdőszobáinak apró kavicsburkolatai a Bali életérzést adják vissza,  a Bvlgari kozmetikumok kényeztető termékei közt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabot.

Siófokon és a Balatonon, egyedülálló módon a Mala Garden fürdőszobájában látható egyenként felragasztott kis fehér kavicsok valóban Baliról származnak!

Tavasztól őszig kizárólag a hotel vendégei részére vízre épített 330 négyzetméteres privát napozóterasz áll a rendelkezésre napágyakkal, napernyőkkel.

Manager Ajánló

Pál Dénes
Recepció Vezető

Kedves leendő, vagy már visszatérő Vendégünk!

Szállodánk egyedi kialakítású és stílusú lakosztályai, bátran kijelentem, minden igényt kielégítenek! Minden lakosztályunk, egy-egy tea nevét viseli magán. Mint ahogy a teafogyasztás egy rituálé, úgy a nálunk eltöltött idő is szertartássá válik. A tea szervezetünkre és elménkre gyakorolt jótékony hatásait lakosztályainkban is élvezheti… élénkít, felpezsdít, elvezethet a spirituális „megvilágosodáshoz”. Garantálom, ha kipróbálja valamelyiket, mindegyiket szeretné majd! A negyedik lakosztályunkat a Balaton Penthouse-ként aposztrofáljuk, de ez tényleg az, bármely alkalom, esemény méltó megkoronázása, egy Penthouse-ban eltöltött éjszaka.

Kérdéseikkel bátran forduljanak kollégáinkhoz, vagy személyesen hozzám. Örömmel segítünk ebben a felejthetetlen élményben!