Wellness & SPA

Wellness & SPA

Frissüljön fel a Mala Garden Hotel **** Superior Wellness & Spa részlegében, ahol a minden igényt kielégítő szolgáltatásaink felejthetetlen élményekkel gazdagítják kedves vendégeinket.

A ”Spa” kifejezés a latin nyelvből ered: ”sanus per aquam”, azaz ”víz által nyert egészség”.

Beszéljenek a Képek

 

Igazából ez egy gyűjtő fogalom, mely nem csak a klasszikus értelemben vett fürdőt tartalmazza, hanem minden olyan szolgáltatást, mely a vendégeket megnyugtatja, felélénkíti, egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá teszi.

A himalájai sótéglás gőzölt éger faburkolatú finn szauna nem csak a testet kényezteti hanem rendkívül jó élettani hatásokkal is rendelkezik. A levegőben lévő kristálysó pára a pozitív töltésű részecskéket megköti, ezáltal megtisztítva a helység levegőjét. A szauna levegőjébe került kristálysónak pedig gyógyító ereje érvényesül. Különböző légúti megbetegedések gyógyításában nyújt segítséget valamint az allergiás megbetegedéseken és az alvászavarokon is segít. A só ezen felül egy természetes antihisztamin.

Fényterápiával rendelkező infraszaunánkban további kedvező élettani hatásokkal találkozhat, aki nálunk tölti pihenését. Többek közt kalóriát éget, csökkenti a fájdalmat, erősíti az immunrendszert és a vérkeringést, eltünteti a narancsbőrt, szépíti a bőrt és feloldja a stresszt.

Vendégeinknek, akik inkább egy hűsítő, relaxáló csobbanásra vágynak, ajánljuk a 7×3,3 méteres élménymedencénket, mely gejzír és jacuzzi funkcióval, valamint beépített ülőpadokkal biztosítja a teljes komfortérzetet. A hatalmas üvegfelületen keresztül nappal a dimbes-dombos északi part, este pedig az ott található kivilágított városok lebilincselő látványa tárul elénk.

A wellness recepción kollégáinktól bátran kérjenek törölközőt, szaunalepedőt, valamint hűsítő italokat.

A 9 órakor nyitó spa részlegünk 10 óráig, valamint 17 órától a csendes órákat részesíti előnyben mely idő alatt a belépés kizárólag a 12 éves kor feletti vendégeink számára engedélyezett. Reméljük, hogy akár a gyermekkel, akár a gyermek nélkül érkező vendégeink megtalálják azon ideális órákat, amikor a lehető legjobban feltöltődhetnek.

Masszőreink a nap egészében várják azon vendégeinket akik egy láb-, talp-, fej-, nyak-, váll- vagy frissítő thai masszázsra szeretnének bejelentkezni, melyben a recepciós kollégák készséggel állnak rendelkezésükre.Svéd masszázst kedvelő vendégeinknek okleveles gyógy-és wellness masszőr kolléganőnk személyre szabott terápiát végez. Organikus termékekkel dolgozik, melyek káros vegyi anyagoktól mentesek.

A lágy, lazítást elősegítő tökéletes hangzásról Bose hangrendszer gondoskodik.