Wellness & SPA

Wellness & SPA

Frissüljön fel a Mala Garden Hotel **** Superior Wellness & Spa részlegeiben, ahol a minden igényt kielégítő szolgáltatásaink felejthetetlen élményekkel gazdagítják kedves vendégeinket.

Vendégeinknek, akik inkább egy hűsítő, relaxáló csobbanásra vágynak, ajánljuk élménymedencéinket. Éljék át balatoni panorámás, 7×3,3 méteres medencénk szolgáltatásait, mely gejzír és jacuzzi funkcióval, valamint beépített ülőpadokkal biztosítja a teljes komfortérzetet. A hatalmas üvegfelületen keresztül nappal a dimbes-dombos északi part, este pedig az ott található kivilágított városok lebilincselő látványa tárul elénk. Ajánljuk még a nálunk megszállóknak felnőttbarát wellness részlegünket, exkluzív 8 x 2,5 méteres élménymedencénket, mely masszázs funkciókkal ellátott, továbbá Manutti Zendo pihenőágyainkkal és Royal Botania álló lámpáinkkal felszerelt.

Beszéljenek a Képek


A 9 órakor nyitó spa részlegünk 18 órától a csendes órákat részesíti előnyben, mely idő alatt a teljes wellness részlegre való belépés kizárólag a 12 éves kor feletti vendégeink számára engedélyezett.

A himalájai sótéglás gőzölt éger faburkolatú finn szauna nem csak a testet kényezteti hanem rendkívül jó élettani hatásokkal is rendelkezik. A levegőben lévő kristálysó pára a pozitív töltésű részecskéket megköti, ezáltal megtisztítva a helyiség levegőjét. A szauna levegőjébe került kristálysónak pedig gyógyító ereje érvényesül. Különböző légúti megbetegedések gyógyításában nyújt segítséget, valamint az allergiás megbetegedéseken és az alvászavarokon is segít. A só ezen felül egy természetes antihisztamin.

Fényterápiával rendelkező infraszaunánkban további kedvező élettani hatásokkal találkozhat, aki nálunk tölti pihenését. Többek közt kalóriát éget, csökkenti a fájdalmat, erősíti az immunrendszert és a vérkeringést, eltünteti a narancsbőrt, szépíti a bőrt és feloldja a stresszt.

A wellness recepción kollégáinktól bátran kérjenek törölközőt, szaunalepedőt, valamint hűsítő italokat.

A ”spa” kifejezés a latin nyelvből ered: ”sanus per aquam”, azaz ”víz által nyert egészség”.

Ez egy gyűjtő fogalom, mely nem csak a klasszikus értelemben vett fürdőt tartalmazza, hanem minden olyan szolgáltatást, mely a vendégeket megnyugtatja, felélénkíti, egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá teszi.

Reméljük, hogy akár gyermekkel, akár gyermek nélkül érkező vendégeink is megtalálják azon ideális órákat, amikor a lehető legjobban feltöltődhetnek.

Masszőreink a nap egészében várják azon vendégeinket, akik egy láb-, talp-, fej-, nyak-, váll- vagy frissítő thai masszázsra szeretnének bejelentkezni, melyben a recepciós kollégák készséggel állnak rendelkezésükre.
A lágy, lazítást elősegítő tökéletes hangzásról Bose hangrendszer gondoskodik.