A jakuzzi, mint a test és a lélek doktora

Eredeti Jakuzzi szálloda vagyunk

Magyarország egyetlen eredeti jakuzzi szállodájaként kimagasló figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink a lehető legnagyobb luxus, kényelem és nyugalom társaságában élvezhessék ennek a különleges rekreációs szolgáltatásnak az előnyeit. Négy lakosztályunkból háromban egyszemélyes és kétszemélyes formában is lehetőség nyílik megismerni ennek a prémium kategóriás pihenésnek az élményét, méghozzá exkluzív környezetben, akár olyan extrák társaságában, mint a csodálatos balatoni panoráma, a pezsgős büféreggeli vagy a Bvlgari kozmetikumok.

Hogy miért érdemes jakuzzis lakosztályban eltölteni egyedül vagy párunkkal néhány feledhetetlen napot? Az alábbiakban erről készítettünk egy hasznos összefoglalót azoknak, akik egy kicsit bátortalanul közelítenek a témához!

Ápolja a lelket

A jakuzzizás egyik legnagyobb előnye, hogy páratlan spirituális élményben részesíti használóját, ezáltal képes kiragadni bárkit a szürke és stresszes hétköznapokból, hogy néhány órára elmerülhessünk a belső énünkben, ezáltal feltöltődve tudjunk visszatérni a mindennapi teendők közé. Sokan ezért is használják rendszeresen a pezsgőfürdős jakuzzikat, de garantáltan már egy-egy hosszabb hétvége elegendő lehet ahhoz, hogy lelkileg teljesen újjászülessünk. Ebből a célból Green Tea lakosztályunk lehet tökéletes választás, ahol egy Sharp 75 hidromasszázskádban lazíthatnak a vendégek, akik szeretnének egy kicsit egyedül lenni.

Enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat

Nemcsak a léleknek, a testnek is nagyon jót tesz egészségügyi szempontból a jakuzzizás. Bizonyított, hogy a pezsgőfürdős, masszázskádas megoldások jelentős mértékben segítik enyhíteni az izom- és ízületi fájdalmakat, legyen szó akár az ülőmunka, akár az aktív életmód, akár az időskori kopásokból fakadó problémákról. Nem véletlen, hogy a mozgásszervi megbetegedések többségére hidroterápiát írnak elő az orvosok is, hiszen a pezsgő víz masszíroz, ellazít és serkenti a vérkeringést, ami ilyen problémákra kiemelkedően előnyös. Ebből a célból a Red Tea lakosztályunk lehet igazán előnyös választás, ahol egy eredeti Jacuzzi hidromasszázskád található, amit Carlo Urbinati olasz dizájner tervei alapján készítettek el, érdekessége pedig, hogy képes elhozni a japán hagyományos fürdők világának élményét, tehát igazi luxuskörülmények között gyógyulhatunk és lazulhatunk.

Élvezetes szépülés

Egyáltalán nem elhanyagolható szempont a jakuzzizás kapcsán, hogy a természetes szépülés egyik alapelemévé válhat, hiszen bizonyított, hogy a rendszeres jakuzzi-használat segít feszesíteni a bőrt, ezáltal kisimítja a ráncokat, csökkenti a narancsbőr mértékét, miközben a vízben még egy enyhe fogyasztó hatás is vár ránk. Hogy mindezt lelki feltöltődés mellett kapjuk meg, csak hab a tortán! Amennyiben egyedül szeretnénk élvezni a szépülést, a Green Tea lakosztály lehet az ideális választás, párban pedig a White- és Red Tea lakosztályok, melyek mindegyikében minőségi Bvlgari kozmetikumok támogatják meg ezt a hatást.

Újra feltüzeli a kapcsolatot

A jakuzzizás határozottan spirituális élmény, ezt a bensőséges hangulatot pedig másokkal is megoszthatjuk. A kellemes víz, a masszázs, a luxuskörnyezet, néhány pohár pezsgő, kellemes gyertyafény, halk zeneszó, és a párkapcsolatban élők számára rögtön adott lesz a helyszín egy kis romantikázásra – természetesen a közös gyógyulás, szépülés és feltöltődés mellett. Amennyiben szeretnénk eltölteni egy forró hétvégét a párunkkal, és újra feltüzelni a kapcsolatunkat, a Red Tea lakosztályban egyenesen királynak és királynőnek érezhetjük majd magunkat.

Beszéljenek a Képek

[nggallery id=22 template=”mala-row” images_per_page=3]