Aktuális programok, érdekességek

Mikulás buli Siófokon

Mikulás buli Siófokon

Siófok Magyarország egyik legfelkapottabb turisztikai célpontja, számtalan család tölti az ünnepeket, vagy a hétvégéket a Balaton partján. Talán az egyik leghangulatosabb pihenési forma, mikor párunkkal romantikusan andaloghatunk a „magyar tenger” partján, vagy ellátogatunk az ünnepi illatoktól átitatott karácsonyi vásári forgatagba, míg gyermekeink izgalmas programokon vehetnek részt.

IV. Belvárosi Mikulásnap Siófokon

IV. Belvárosi Mikulásnap Siófokon

A karácsonyi hangulat december elején is szinte kézzel fogható, így a mikulásnapi mulatságot is az ünnep szelleme járja át. A gyermekek izgatottan várják a finomabbnál-finomabb ételeket, a és persze az ajándékokat, a szülők pedig elmerülnek a különleges hangulatban, és a családias légkörben, amit az ünnepek nyújtanak

Siófoki gyermekjóga 2018. október 1-től minden hétfőn és csütörtökön

Siófoki gyermekjóga 2018. október 1-től minden hétfőn és csütörtökön

Az október 1-én elindult a gyermekjóga program Siófokon, ami egy tökéletes elfoglaltságot nyújt a kicsiknek! A program 2018.12.03- án, hétfőn, illetve 6-án, csütörtökön, 16:30 - 17:15 kerül megrendezésre aBalatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárban (8600, Siófok Fő tér 2/A).

Nők elleni erőszak felszámolásának napja Siófokon

Nők elleni erőszak felszámolásának napja Siófokon

Siófok igen közkedvelt üdülőcélponttá nőtte ki magát, hiszen a Balaton partján elterülő, csodás adottságokkal és gyönyörű látványosságokkal rendelkező város számos jobbnál jobb szállást és programlehetőséget kíván a pihenni vágyók számára. 

Százszorszép Kezek kézműves foglalkozás Siófokon

Százszorszép Kezek kézműves foglalkozás Siófokon

Siófok igen közkedvelt üdülőcélponttá nőtte ki magát, hiszen a Balaton partján elterülő, csodás adottságokkal és gyönyörű látványosságokkal rendelkező város számos jobbnál jobb szállást és programlehetőséget kíván a pihenni vágyók számára. Amellett, hogy megmártózunk a magyar tengerben, vagy romantikus sétákat teszünk a Balaton-parton, kedvünkre válogathatunk a város által rendezett programok közül.

Kultúrkuckó Siófokon

Kultúrkuckó Siófokon

Siófok igen közkedvelt üdülőcélponttá nőtte ki magát, hiszen a Balaton partján elterülő, csodás adottságokkal és gyönyörű látványosságokkal rendelkező város számos jobbnál jobb szállást és programlehetőséget kíván a pihenni vágyók számára. Amellett hogy megmártózunk a magyar tengerben, vagy romantikus sétákat teszünk a Balaton-parton, kedvünkre válogathatunk a város önkormányzata által rendezett programok közül.

Pszichológiai előadássorozat Siófokon

Pszichológiai előadássorozat Siófokon

A változókor egy sokaknak tabutémának, de mindenesetre kellemetlen témának számító dolog. Rengeteg nő érez valamiféle szégyenérzetet, hogy ha kiderül: belépett a változó korba – de miért is? A változókor egy természetes folyamat, amelyen minden nő átesik, mióta világ a világ, és aminek fontos lélektani háttere is van. A legtöbb nőnek nehéz feldolgoznia, hogy testében bizonyos változások következnek be az idő múlása miatt, főleg, ha ezek olyan változások, amik láthatóak – ilyen például a bőr állapotának változása, az esetleges csontritkulás, vagy a hőhullámok.

Lógó Üveg kult kocsma program Siófokon

Lógó Üveg kult kocsma program Siófokon

Kis hazánkba az utóbbi időben óhatatlanul is megkúszott az alapvetően külföldön híres Halloween. A töklámpás, az ijesztő dekorációk, különleges édességek és sütemények, és maga a hangulat elvarázsolja az embereket.

Szomszédolás Siófok mellett

Szomszédolás Siófok mellett

A nemrégiben, pontosabban 2018. június 9-énmegnyitott Szomszéd kertje étterem a korábbi Nosztori Kocsma helyén kapott helyett. Az éttermek beindításáról is híres Tóth Attila séf végre megvalósíthatta hőn dédelgetett álmát, és két lelkes társával együtt, megalapították a szívmelengető és családias Szomszéd Kertje vendéglőt.

Kultúrkuckó Siófokon

Kultúrkuckó Siófokon

Siófok igen közkedvelt üdülőcélponttá nőtte ki magát, hiszen a Balaton partján elterülő, csodás adottságokkal és gyönyörű látványosságokkal rendelkező város számos jobbnál jobb szállást és programlehetőséget kíván a pihenni vágyók számára. Amellett hogy megmártózunk a magyar tengerben, vagy romantikus sétákat teszünk a Balaton-parton, kedvünkre válogathatunk a város által rendezett programok közül.