Étterem

Étterem nyitva

194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet értelmében teraszunkon újra várjuk vendégeinket. Az étterem belső tereiben kizárólag szállóvendégek, a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek valamint a személyzet tartózkodhat. Kérjük igazolványát mutassa be kollégánknak!

2021.02.05-től az aktuális étlapunk és sütemény- és kávékínálatunk alapján biztosítunk elviteles lehetőséget.

Házi készítésű tortáinkat 48 órás határidővel szintén elkészítjük Önöknek előrendelés esetén, elvitelre.

Rendelés/Foglalás az alábbi telefonszámon: +3684506687

A Mala Garden étterem a hotel egzotikus kialakításához hasonló hangulatvilágot nyújt a betérő vendégeknek, akik egész évben gyönyörködhetnek az étterem balatoni panorámájában. A nemzetközi konyha és étlap a változatosság jegyében kínál távol-keleti, mediterrán ízeket, de azok sem fognak csalódni, akik az egészséges életmód hívei, hiszen salátákból és halakból is bőséges a választék. A magyaros ízek kedvelőit pedig tradícionális (újragondolt) magyar ételekkel várjuk.

A Mala Garden Étterem teraszáról gyönyörű a kilátás Siófok Aranypartjára és a Balatonra, így nyáron valódi tengerparti hangulatban fogyaszthatjuk el kedvenc ételeinket vagy koktéljainkat a teraszon.

Gazdag helyi borkínálattal rendelkezünk, és hogy mindenkihez eljussanak ezek a kitűnő nedűk, akár egy pohárral is megkóstolhatóak. A Balaton és környéki borokon kívül, felhozatalunk tartalmazza hazánk borvidékeinket további prémium tételeit is.

Hétvégenként, a nyári főszezonban szinte minden este, a tengerparti érzéshez Smooth jazzy-easy listening stílusú élőgitáros esték szolgáltatják a hangulatot.

Az étterem egész évben nyitva tart:

Főszezonon kívül: Hétfőtől – vasárnapig 11:30 – 22.30 óráig

Főszezonban: Hétfőtől – vasárnapig 11:30 – 24.00 óráig

Asztalfoglalás, és további információ: Tel.: 06-84-506-688 vagy foglalas@malagarden.hu

Beszéljenek a Képek