GINOP-1.2.8-20-2020-01013

Tájékoztató

  • Kedvezményezett neve: W.W.M. ’98 Vendéglátóipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: A W.W.M. ’98 Kft. technológiai fejlesztése
  • A szerződött támogatás összege: 29 056 307Ft
  • A támogatás mértéke: 70,00 %
  • A projekt befejezési dátuma: 2021.12.03.
  • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01013

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA

A projekt keretében éttermi szolgáltatás fejlesztéséhez kapcsolódó 26 különféle típusú eszköz került beszerzésre, melyek biztosítják a kiváló minőségű alapanyagok magas szintű tárolását, előkészítését és feldolgozását. Ezek között megtalálható: Bertos indukciós és gáztűzhely, Berner főzőzsámoly, Ginox hűtőpult, Elettrobar tányér- és pohármosogató gép, Rational kombisütő, Bertos gázos olajsütő és tésztafőző, Földi saláta hűtő, Vorwerk thermomixer, Artisan robotgép, 3F dagasztógép, Tefcold borhűtő, Földi borfal és hűtőkamra, Coldline hűtőszekrény, Citrocasa narancsprés, Art Serf és Földi italhűtő pultok, Tefcold jégkrémes fagyasztóláda, Hamilton Beach turmixgép, Nayati álló wok, Henkelman vakum csomagoló gép, Liebherr hűtőszekrény.

A projekt összeállítását gondos tervezés és piaci vizsgálat előzte meg, amelynek során igyekeztünk a kitűzött szakmai és pénzügyi célok eléréséhez leginkább szükséges gépeket, eszközöket beszerezni annak érdekében, hogy a beruházást költséghatékonyan tudjuk lebonyolítani.

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb igény és kereslet mutatkozik az organikus, változatos és kiváló minőségű alapanyagokból készített ételekre, melyek előállítása is az erre legalkalmasabb eszközök használatát feltételezi. A meglévő eszközparkunk kiegészítésével a már megszokott magas színvonalunk megtartása mellett annak emelését is el kívántuk érni, ami a projekt megvalósításával reményeink szerint sikerült is.