Tájékoztató

  • Kedvezményezett neve: W.W.M. ’98 Vendéglátóipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: A W.W.M. ’98 Kft. technológiai fejlesztése
  • A szerződött támogatás összege: 29 056 307Ft
  • A támogatás mértéke: 70,00 %
  • A projekt befejezési dátuma: 2021.12.03.
  • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01013

A PROJEKT TARTALMÁNAK (BEMUTATÁSA)

A projekt keretében éttermi szolgáltatás fejlesztéséhez kapcsolódó 26 különféle típusú eszköz került beszerzésre, melyek biztosítják a kiváló minőségű alapanyagok magas szintű tárolását, előkészítését és feldolgozását. Ezek között megtalálható: Bertos indukciós és gáztűzhely, Berner főzőzsámoly, Ginox hűtőpult, Elettrobar tányér- és pohármosogató gép, Rational kombisütő, Bertos gázos olajsütő és tésztafőző, Földi saláta hűtő, Vorwerk thermomixer, Artisan robotgép, 3F dagasztógép, Tefcold borhűtő, Földi borfal és hűtőkamra, Coldline hűtőszekrény, Citrocasa narancsprés, Art Serf és Földi italhűtő pultok, Tefcold jégkrémes fagyasztóláda, Hamilton Beach turmixgép, Nayati álló wok, Henkelman vakum csomagoló gép, Liebherr hűtőszekrény.

A projekt összeállítását gondos tervezés és piaci vizsgálat előzte meg, amelynek során igyekeztünk a kitűzött szakmai és pénzügyi célok eléréséhez leginkább szükséges gépeket, eszközöket beszerezni annak érdekében, hogy a beruházást költséghatékonyan tudjuk lebonyolítani.

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb igény és kereslet mutatkozik az organikus, változatos és kiváló minőségű alapanyagokból készített ételekre, melyek előállítása is az erre legalkalmasabb eszközök használatát feltételezi. A meglévő eszközparkunk kiegészítésével a már megszokott magas színvonalunk megtartása mellett annak emelését is el kívántuk érni, ami a projekt megvalósításával reményeink szerint sikerült is.

Fresh Start

Év eleji nyugalom

Felhőtlen nyugalom, tökéletes harmónia, keleti kényelem… Az év végi hajrá után töltsön el 3 napot exkluzív környezetben és tapasztalja meg a kikapcsolódás igazi luxusát modern, távol-kelet ihlette szobáinkban! Töltődjön fel a thai masszázs adta pozitív energiáktól és kezdje az új évet testi-lelki harmóniában!

Fresh Start

Év eleji nyugalom

Felhőtlen nyugalom, tökéletes harmónia, keleti kényelem… Az év végi hajrá után töltsön el 3 napot exkluzív környezetben és tapasztalja meg a kikapcsolódás igazi luxusát modern, távol-kelet ihlette szobáinkban! Töltődjön fel a thai masszázs adta pozitív energiáktól és kezdje az új évet testi-lelki harmóniában!

Corner Lakosztály

A Mala Garden Hotel ****superior új, 39 négyzetméteres lakosztályát a kényelmet és tág teret kedvelőinek ajánljuk! A Corner lakosztályok, nevéhez híven, szállodánk legújabb épületének sarkán kaptak helyet, így egyik teraszáról, de akár az ágyból és az üvegfalú fürdőszoba kádjában fekve is gyönyörködhetnek a magyar tenger részleges panorámájában.

White Tea Lakosztály

Élje át a Mala Garden élményt White Tea lakosztályunkban, mely 180 fokos balatoni panorámájával minden érzékét kielégíti. White Tea lakosztályunk hűen tükrözi a modern távolkeleti építészet formáit. A tömörfa burkolatok, a többrészes, kézi faragású antik teakfa Buddha fali dísz és a motorizált thai selyem függönyök otthonos légkört teremtenek, megtartva a luxus és a keleti kényelem érzetét.

Penthouse Aura Lakosztály

A 100 m2-es lakosztály, a nevéhez híven, privát wellness élményt biztosít Vendégeinknek. A balatoni oldalpanoráma és a 60 m2-es terasz kiegészül egy 4 fős étkezőasztallal, Swan Italy űlőgarnitúrákkal, egy Carlo Urbinati által megálmodott, kétszemélyes, eredeti Jacuzzi Aura Plus hidromasszázskáddal, továbbá külön zuhanyzóval és Chopard luxus hotel kozmetikumokkal.