Hotel Siófok

Hotel Siófok

Siófokot a Balaton legpezsgőbb városaként tartják számon, hiszen ha valahol, akkor itt biztosan mindig történik valami, akár egész évben! Ez önmagában elég vonzerő ahhoz, hogy miért is érdemes felkeresni Siófokot egy hosszabb-rövidebb nyaralásért, ám ezen kívül is legalább tucatnyi érv szól mellette.

Itt van például a híres Aranypart, amely igazi tengerparti hangulatot varázsol a Balaton partjára.

Nem csak a vízi-élmények tekintetében, hanem a jellegzetes balatoni atmoszféra miatt is érdemes eltölteni legalább egy napot a strandon, ahol a vendégek napozhatnak, hűsölhetnek az árnyékban, de számos egyéb lehetőségük is van a kikapcsolódásra. A Siófok szállodák közül érdemes mindig a legmegfelelőbb szállást választani!

Ilyen különleges siófoki hotel a Mala Garden is. Hozzánk ellátogatva az indonéz szigetvilág kulturális sajátosságai köszönnek vissza mind a felszereltséget, mind a különleges ételeket tekintve, miközben a hinduizmusból származó lelki béke, nyugalom és kiegyensúlyozottság jár át mindent a falak között.

A Balaton közelsége rengeteg örömet okoz a családi nyaralások, vagy a páros kikapcsolódások alkalmával: lehet úszkálni, sütkérezni a napon, hajókiránduláson lehet részt venni, de szárazföldi kikapcsolódásnak, sportoknak is hódolhatnak az ide látogatók.

Érdemes felkeresni Siófok híresen szép főterét, vagy a városban megtalálható tucatnyi múzeum és ódon épület valamelyikét, a csodálatos parkokat és zöldövezeteket, és részt venni a különféle fesztiválok és szabadtéri programok mindegyikén.

A különféle balatoni, többnyire kulturális- és folklór fesztiválok mellett Siófok a nagy bulik helyszíne: minden este találhatunk magunknak szórakozási lehetőséget kortól, nemtől és zenei ízléstől függően.

A koncertek és a diszkók mellett a látogatókat színházi események és egy kertmozi is várja állandó programokkal, de a város ad otthont többek között a Siófoki New Orleans Jazz Fesztiválnak, a Siófolk Fesztiválnak is, de a Siófoki Nyári Esték programsorozat keretein belül június 1-jétől augusztus 31-ig minden nap vár valamilyen különleges esemény a turistákra.

A siófoki Hotel – Mala Garden**** Superior Hotel és Étterem közvetlenül a magyar tenger partjára épült, ezért családjával akár a tóra néző lakosztályból is élvezheti a nyaralás örömeit. Jöjjön el ön is Siófokra, és élvezze, hogy a legendás balatoni hangulat mellett a nyár minden napján színes és izgalmas programok várják!

Legyen a Vendégünk!