Kisfaludy Projekt – Támogatási Tábla

Projekt Adatai

Kedvezményezett neve: W.W.M.’98 Vendéglátóipari és Kereskedelmi Kft

A támogatott projekt címe: a Mala Garden 4* Superior Hotel és Étterem éttermi kapacitásának és kiegészítő szolgáltatásainak bővítése

A pályázat azonosító száma: ET-2020-02-079

A szerződött támogatás összege: 69 997 392 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.07.19.

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása

A bővítési munkák keretében egy 84 m2-es exkluzív vízre épült napozó és vendéglátó terasz valósult meg, mely anyaghasználatában, műszaki megoldásaiban illeszkedik a korábban kiépítésre került létesítményhez, a megerősített szerkezetével felszolgáló térként, napozó teraszként és egyéb szabadidős programok helyszíneként is hasznosítható.

A három tagú épületegyüttesből a két korábban épült épületben a vendégek által használt területrészek beltéri falfelülete teljes mértékben megújult, valamint a homlokzati trópusi fa burkolatok, korlátok cseréjére is sor került.

A komplex fejlesztés részeként a műszakilag indokolt részeken a nyílászárók cseréje is megtörtént a szélnyomásnak ellenálló, hőszigetelt, rétegragasztott, meranti fa keretes, teljes mértékben nyitható ajtókkal a Balatoni panorámás éttermi részen.
A délkeleti oldalon a lépcsőházat határoló üvegfal kiváltása is megtörtént magas hőszigetelő képességű, szélnyomásnak ellenálló üvegfal beépítésével, a széllökések ellen megerősített acélváz kerettel, energiatakarékos, korszerű többrétegű üvegezéssel.
A Mandara kávézó és cukrászda szezonálisan működő gourmet konyhája egész évben nyitva tartó éttermi funkcióval egészült ki, követve a 2020-ban megvalósult szálláshely kapacitás bővítést, ami a belső térben 40 m2, a külső téren 60 m2-es funkció bővítés jelent 12 komplett éttermi asztal, design polcrendszer beszerzésével.

A beltéri falfelületek megújítása mellett az itt található szobákban és az éttermi részen a TV-k korszerű, az új csatorna kiosztáshoz gyorsan adaptálódó, nagy letöltési sebességű, a mai kor igényeinek megfelelő képátmérővel rendelkező hotel TV készülékekkel kerültek kiváltásra, valamint egyes szobák komfortos kanapékkal illetve fotelekkel kerültek kiegészítésre szintén a vendégek kényelme érdekében.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.