Mandara Modern Italian Kitchen

Mandara Modern Italian Kitchen

Az étterem névválasztása azért különleges, mert sem maga a Mandara (magyarul korallfa), sem pedig a fa különleges, tarajos, színpompás virága nem ismert hazánkban. Ennek a különleges növénynek a színkavalkádját, változatosságát szeretnénk megjeleníteni a a Mandara étteremben. A Mandara Modern Italian Kitchen egész évben várja vendégeit. Szeptembertől júniusig hétköznapokon cukrászdaként, hétvégente olaszos jellegű étteremként várja Vendégeit természetesen cukrászati különlegességeinkkel együtt. A nyári főszezonban mindennap elérhető cukrászdánk és éttermünk is.

Beszéljenek a Képek


Mandara Modern Italian Kitchen / Cukrászat

Az olasz gasztronómia méltán híres világszerte és gyökerei egészen a római birodalomig nyúlnak vissza. Mint minden mediterrán étrend, az olasz konyha is egészséges, mégis tápláló, nem utolsó sorban ízletes, köszönhetően a több zöldségfélének és olívaolajnak.

A változatosság jegyében próbálják ki szállodánk olaszos kínálatát! Mandara éttermünk bemutatja a hamisítatlan és hagyományos olasz konyhát egy cseppnyi kitérővel, természetes és gondosan válogatott alapanyagokból, a legnagyobb odafigyeléssel. Próbálják ki séfünk olasz ételkülönlegességeit, sokszínű tészta variációit!

Cukrász séfünk helyben készített süteményei a szezonalitásnak megfelelően válogatott alapanyagokból készülnek, odafigyelve arra, hogy csak a legjobb hozzávalók kerüljenek bele a süteményekbe, így például csak belga csokoládét használunk, aroma- és színezékmentes desszertjeink elkészítésénél.

Speciális igényeket is kielégítünk, mivel kínálatunkban megtalálható egy-egy cukor-, glutén- és laktózmentes, datolyával édesített édesség is, hogy mindenki bűnözhessen egy kicsit a cukrászdában.

A Mandara Modern Italian Kitchen arra is kínál alternatívát, ha csupán csak italt fogyasztana a kedves vendég, házi limonádék, szörpök, hazai kézműves sörkülönlegességek, különleges prémium italok, kávékülönlegességek várják a felfrissülni vágyókat.

Nincs jobb egy finom érzéki eszpresszónál vagy akár egy pohár pinot gris-nál, amit délután a balatoni panorámában gyönyörködve elfogyaszthat, legyen bármely évszaka az évnek.

A vízparti teraszról gyönyörű a kilátás Siófok Aranypartjára és a Balatonra, így nyáron valódi tengerparti hangulatban fogyaszthatják el kedvenc olasz ételeiket, egy finom bor vagy egy hűsítő koktél társaságában. A nyári főszezonban esténként, a tengerparti érzéshez Smooth jazzy-easy listening stílusú élőgitáros esték szolgáltatják a hangulatot.

Nyitva tartás:
Júniustól szeptemberig
H-V: 9:00-22:00 (Konyhanyitás 11:30)

Szeptembertől júniusig
H-SZE: 9:00-18:00 (csak cukrászda)
CS-VAS: 9:00-22:00 (Konyhanyitás 11:30)