Programok Siófok közelében: A főnök meg én meg a főnök színházi előadás

Ismét érdemes lesz ellátogatni a siófoki programok mellett a közeli Veszprémbe abban az esetben, ha szeretnénk részesei lenni egy igazán minőségi és különleges színházi előadásnak, hiszen a Pannon Várszínház jóvoltából színpadra kerül A főnök meg én meg a főnök című bohózat.

A február 16-án, szerdán este 19 órai kezdettel induló előadás főhőse Truffaldino, aki úgy dönt, hogy némi pénz fejében pizzafutárnak áll. Minden rendben is zajlik, csakhogy rögtön az első kiszállítása során azonnal a tarantói maffia rettegett vezérével hozza össze a sors. A helyzetet pedig tovább fokozza, hogy a kapuban máris balesetet szenved, hiszen összeütközik egy másik város szintén hírhedt maffiafőnökével.

Talán azt hihetnénk, hogy ezzel le is záródik a történet, csakhogy Olaszországban egy maffiatörténet itt még nem érhet véget. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, az egyszerű pizzafutárból rögtön maffiafutár lesz, miközben eljegyzések, álruhák, vakvágányra ment leszámolások vagy különös szerelmesek kísérik az útját.

Truffaldino ölébe csak úgy ömlik a pénz, miközben észveszetten rohangál fel és alá a városban azért, hogy két főnöke kívánságát maradéktalanul teljesítse. Csakhogy hősünk egy igazi szerencsecsomag, így bármihez is nyúl, egyre nagyobb bajba kerül körülötte mindenki.

A végeredmény tehát egy Keresztapa hangulattal fűszerezett, mégis Ponyvaregénybe oltott bohózat lesz, ami garantáltan mosolyt csal majd valamennyi néző arcára. Sőt, a szereposztás miatt a minőségre sem lehet majd panasz, hiszen olyan népszerű szereplők viszik majd színpadra a történetet, mint Molnár Ervin, Kárpáti Barbara, Pap Lívia, Egri Zsófia, Koscsicsák András, Murvai Márton, Szelle Dávid, Keresztesi László, Kovács Ágnes Magdolna, Vándorfi László és Burián András.