Programok Siófok közelében: Áron András, alias Apey a Papírkutyában

Egy igazán különleges vendéget, illetve hozzá kapcsolódó előadást ismerhetnek meg azok, akik a siófoki programok mellett ellátogatnak a közeli Veszprémbe, hiszen maga Áron András, alias Apey látogat el a városban megtalálható Papírkutyába, méghozzá nem véletlenül.

András nevét egyre többen ismerik az országban, hiszen olyan zenekarok után, mint a Grand Mexican Warlock, a Neck Sprain, a Trillion vagy az Apey & The Pea, most a LAZARVS keretein belül érdekelt, sőt mi több, 2010-ben már szólólemezt is készített saját gyermekkoráról Feathers, Black Flowers címmel.

Ezzel pedig egy igazi lavinát indított útnak, hiszen mindössze hat esztendővel ezután András 2016-ban új lemezt jelentetett meg Foxes címmel, ami még személyesebb vonalat képviselt, hiszen a tizenegy dalból álló albumon a zenész személyes érzései, betegségei, mentális problémái, illetve alvászavara kapták a központi szerepet.

Alig egy évre rá hasonló tematikában foganva megjelent a Stranger lemeze, majd 2018-ban már az ország legnagyobb fesztiváljain játszott, sőt a berlini Lollapalooza fesztiválon is fellépett, 2019-ben pedig kiemelkedő dalszerzői teljesítménye, valamint sokoldalú hangzásvilága miatt az Artisjus is díjazta, mint az év legjobb junior dalszerzője.

Hogy ezt a megtisztelő címet és elismerést bizonyíthassa, illetve alátámaszthassa, most koncertjein válogat ezekből, illetve a 2020-ban megjelent legutóbbi lemezének, a Book of Changes-nek a dalaiból.

A látogatók mélyről érkező dalszövegeket, egyetemes mondanivalót, őszinteséget és inspiráló bátorságot nyerhetnek dalaiból, méghozzá zenei stíluskorlátok nélkül.