Programok Siófok közelében: asztrológiai önképző kör Veszprémben

Akit érdekel az asztrológia és úgy általánosságban az ezotéria tudománya, az a siófoki programok mellett feltétlenül látogasson el szeptember 18-án a veszprémi Elixír Könyvesboltba, ahol egy különleges Asztrológia önképző kör veszi kezdetét.

Az esemény várhatóan 2023 május közepéig havonta egy alkalommal kerül megrendezésre, méghozzá egy vasárnapi napon, amikor reggel 9 órától délután 15 óráig várnak majd különleges események az érkezőkre.

Az önképző kör részeként mindenki megtapasztalhatja, hogy milyen hatékony is lehet a személyiségfejlődés egyik legjobb eszköze. Az önfejlesztés élménye minden esetben olyan ismeretekhez kapcsolódik, melyek képesek jobbá és tudatosabbá tenni az ember egyéniségét.

Ebben a folyamatban az asztrológia kifejezetten hatásos szerepet játszhat, sőt egy egészen egyedülálló lehetőséget nyújt az emberek számára, hogy már egy egészen alapfokú ismereteken felül is hozzáférést nyújtson a személyiség legrejtettebb mozgatórugóihoz.

Az asztrológia rá tud mutatni akár az előző életek, valamint a jelenlegi helyzetek közti összefüggésekre, fel tudja tárni a születésünkkor már velünk lévő tulajdonságokat, berögződéseket, erősségeket, gyengeségeket, valamint mindazt amit ezek az életünk legkülönfélébb területein kivetítenek.

Az eseményt Iványi Gyöngyi tartja majd, és a résztvevők garantáltan átlátják majd, hogy az asztrológia milyen óriási segítség lehet a számukra ahhoz, hogy jobban megismerjék önmagukat.