Programok Siófok közelében: Balaton-Bakony Kocka Klub

Szeretünk játszani? Nem vagyunk már gyerekek, de még mindig szívesen legózunk? Netán gyermekeink imádják ezt az elfoglaltságot? Ebben az esetben a siófoki programok mellett mindenképpen érdemes lesz ellátogatni június 11-én Veszprémbe.

A városban ugyanis ekkor kerül megrendezésre a Balaton-Bakony Kocka Klub a Jutasi KözTérben, méghozzá délután 13:30-tól egészen 17 óráig bezárólag. A 14 alkalomra tervezett eseménysorozatnak ez már az utolsó előtti ilyen összejövetele lesz, a középpontban a legózással, azon belül is a Technics legókkal.

A szervezők annak érdekében hozták tető alá ezt az eseményt, mert a mai napig hisznek abban, hogy a Lego az egyik legjobb játék a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Minőséget és tradicionalitást képvisel, miközben növeli a gyermeki kreativitást és a képzelőerőt, sőt javítja a kicsik képességeit is, akik megtapasztalhatják segítségével a valódi önmegvalósítás élményét.

Nem csoda, hogy a szervezők, illetve az ide látogatók egyaránt igazi rajongói ennek a játéknak, ami tökéletes kikapcsolódást és nyugalmat nyújt a rohanó világban, sőt lehetőséget biztosít arra, hogy közös élményt adjon gyermeknek és felnőttnek egyaránt – gyakran akár életkoroktól függetlenül.

Bár a klub szervezői felnőttek, azonban közel sem csak a többi felnőttet várják, a gyerekek ugyanolyan nagy szívvel vannak fogadva, ha szeretik a Legót, hiszen az itt megjelentek számára ez az egyetlen dolog, a játék lesz az összekötő kapocs.

Legyünk lelkes rajongók, gyűjtők, magányos építkezők vagy igazi közösségi legósok, itt garantáltan megtalálhatjuk majd a számításainkat.