Programok Siófok közelében: Be Massive Horizon Open-Air Party a Kőröshegyi Levendulásban

A korábbi nyári szezonok során tapasztalt siker és népszerűség után ismét nagy parti várható a Kőröshegyi Levendulásban, ahol a siófoki programok részeként most ismét a természetben, a szabad ég alatt élvezhetjük a táncot, a zenét és a friss levegőt.

A Be Massive Horizon Open-Air Party részeként ugyanis július 9-én, azaz most szombaton egész nap várja az érdeklődőket a Siófok mellett fekvő Kőröshegyi Levendulás, ahol ismét egy igazi csodahelyszínen élvezhetjük a csodaszép tájat, a gyönyörű lila levendulákat, a háttérben fekvő Balatont, a táncot és a zenét.

Mindezt természetesen kiváló zenei háttér társaságában tehetjük majd meg, hiszen olyan fellépőket csődítettek a helyszínre a szervezők, mint Metha, Lenny Lenoks, Dubecticut, Robert Makai vagy Abertura.

Az esemény egyszerre csak limitált számú vendég fogadására képes, ezért van az, hogy a nyár több napján is ugyanazzal a programmal szolgálnak, ami sokadik alkalommal is megunhatatlan, hiszen a Balaton, a nyáresti levegő fülledtsége, valamint a kellemes levendulaillat garantáltan mindenkit elvarázsol majd.

A birtok megközelíthető autóval, kerékpárral és gyalogszerrel is, méghozzá a Dózsa György útról, a Flekken csárda mellett bekanyarodva, ahol egy murvás út vezet el végig a Levendulásba.

Az eseményen szigorú házirend lesz, amit szeretnének a szervezők, ha mindenki betartana. Ennek megfelelően például a zene hangereje is visszafogottan lesz kezelve, bár táncolni és szórakozni mindenki tud majd, azonban nem lesznek ész nélküli megoldások.