Programok Siófok közelében: bemutatkoznak a Petőfi Színház korrepetítorjai

Tovább folytatódik a Veszprémi Petőfi Színház különleges háttérprogramja, aminek részeként a siófoki programok mellett lehetőségünk nyílik megismerni a megyeszékhelyen a kérdéses intézmény hátterét.

Egészen konkrétan találkozhatunk a színészek után azokkal a személyekkel is, akiknek az arcát talán soha nem láthatjuk, a hangjukat soha nem hallhatjuk, nélkülük azonban nem lehetnének előadások, vagy nem olyan minőségben, ahogyan azt megszokhattuk.

Ennek apropójából született meg a Petőfi Szalon, aminek keretein belül már sokszor találkozhatott a közönség olyan színházi dolgozókkal, akik a háttérben érvényesülnek, azonban április 20-án, szerdán délután 17 órától most tovább folytatódik a széria, méghozzá a színház korrepetítorainak bemutatásával.

Hogy kik azok a korrepetítorok és mit csinálnak? Pontosan erre a kérdésre kapunk választ, ha ellátogatunk a színházba, ahol Dr. Völgyesi Jánosné Gyöngyike, a régi idők klasszikus korrepetítora, a színház örökös tagja, valamint Hégelyné Kórodi Mónika, a színház énektanára beszélnek arról, hogy mit is kell csinálnia valójában annak, aki ezt a szakmát választja.

Az esemény házigazdája ezúttal is Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes és kreatív menedzser lesz, aki rengeteget kérdez majd a két vendégtől, de azért a nézők számára is megadja a lehetőséget arra, hogy saját kérdéseiket feltegyék. Ha tehát megismerkednénk a színházi világ hátterével, most itt a remek alkalom!