Programok Siófok közelében: Boribon nyaral mesés színház

Egy igazán különleges és emlékezetes elfoglaltságot keresünk gyermekünk számára? Ebben az esetben Balatonföldváron a helyünk a hétvégén, ahol a siófoki programok mellett lehetőségünk nyílik megnézni apróságainkkal együtt egy különleges mesés színházat.

Mindezt az Összpróba és a Kultkikötő Produkció szervezésében, melynek alapját Marék Veronika sokak által ismert és kedvelt mesesorozata ihletett, és egy olyan különleges bábelőadás lett, amit a Thália Színház társulatának ismert tagja, Mórocz Adrienn ad elő a legkisebbeknek.

Minderre július 16-án, szombaton délelőtt 10:30-kor kerül sor a balatonföldvári Kultkikötőben, ahol a jól ismert mesét bábszínházi keretek között, Boribon legszebb és legjobb dalaival adja majd elő Adrienn.

Az előadást a Pagony Kiadó gondozásában megjelent olyan kötetek ihlették, mint a Boribon utazik, a Boribon és a hét lufi, a Boribon, a bajnok, a Boribon kirándul és a Boribon pancsol. Ebben a történetben kedves kis hősünk Annipanni oldalán egy párnapos tóparti nyaralásra indul, ahol rengeteg kaland vár rájuk.

Aktuális sztorijukban például egy olyan hatalmas tóhoz érkeznek, ami közel olyan hatalmas, mint a tenger. Boribon azonnal bele is vetné magát a habok közé, csakhogy Annipanni figyelmezteti, hogy a nyaralás nem ennyire egyszerű és könnyű, szükség van néhány rejtély megoldására is.

Boribon és Annipanni így száz és száz kaland során jutnak el addig, hogy megmártózzanak a hatalmas tóban, miközben olyan karakterekkel találkoznak, mint a Süni, a Nyuszi és a Béka.