Programok Siófok közelében: életmódtábor a Kincsek Völgyében

Szeretnénk törődni egy kicsit a saját egészségünkkel? Ebben az esetben érdemes lesz részt vennünk a Fehér Oroszlán Egészségfejlesztő Alapítvány aktuális eseményén május 5. és május 8. között a Kincsek Völgyében, ahol tavaszi feltöltődésre egy igazi életmódtáborra hívják az érdeklődőket.

Bár elsőre egy kicsit talán ijesztő lehet az esemény neve, valójában azonban a háromnapos tábor a mi hasznunkat, a mi egészségünket szolgálja, miközben nemcsak testileg, hanem lelkileg egyaránt lehetőségünk nyílik egy kis feltöltődésre.

Sok-sok idő után ugyanis ismét lehetőségünk lesz személyesen elvonulni egy kicsit, de ezúttal Bálványosra, ahol a Kincsek Völgye várja az érdeklődőket, így nemcsak azokat, akik pihenni szeretnének, hanem azokat is, akik csodálatos környezetben akarnak feltöltődni.

A tábor május 5-én, csütörtökön délelőtt indul, és várhatóan vasárnap délutánig várja az érkezőket valamilyen előadás, hiszen abból lesz bőségesen, különösen a helyes táplálkozásról, azon belül is az egészséges és helyes növényi táplálkozásról, a vegetáriánus életmód tényezőiről, a lelki egészségről és a tudatosságról is Dr. Iller Barbara segítségével.

Természetesen lesz ételkészítő workshop, reggelente jóga és relaxációs gyakorlatok várják a résztvevőket, de lesz Handpan est, kirándulás, meditáció, sőt igény szerint izzasztókunyhó és rövid orvosi konzultációk is várják az embereket.

A helyszínen minden adott és elkészített étel vegán lesz, az elszállásolás pedig kétágyas szobákban, gyakorlatilag jurtákban történik mindössze 10 kilométerre a Balatontól.