Programok Siófok közelében: Énekelj a saját hangodon!

Egy igazán különleges workshop részesévé válhat az, aki október 13-án, azaz csütörtökön délután 17:30-kor a siófoki programok mellett ellátogat Veszprémbe, ahol maga Palya Bea érkezik azért, hogy egy főként leendő énekeseknek szóló előadást tartson.

Az Énekelj a saját hangodon! címre keresztelt előadás azért született, mert bár sokan szeretnek énekelni, sokan talán tudnak is énekelni, mondhatni vérükben vannak a dallamok, de a hangi adottságok kihasználása nem az igazi.

Ehhez segítség kell, méghozzá irányított segítség egy szakembertől. Ő a mi esetünkben Palya Bea lesz, aki workshopja részeként az éneket, mint öröm- és erőforrást próbálja megközelíteni az emberek számára, méghozzá főként magyar és bolgár dalokkal, amelyek segíthetnek a résztvevőknek felfedezni saját tudásukat, a bennük lakozó énekest.

Garantált, hogy a gyakorlatias előadást követően minden résztvevő sokkal bátrabban nyit majd az éneklés irányába, sőt másként közelít a beszédhez is, mint korábban, hiszen felfedezi, hogy a torok, a belőle fakadó hangadás egy határozott örömforrást és kikapcsolódást is jelent egyszerre, ami ráadásul mindig elérhető is lesz a tulajdonosa számára.

Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött eseményen tehát végre lehetőségünk lesz tisztába tenni a saját hangunk határait és adottságait, és megkeresni azokat a rejtett lehetőségeket, amit korábban talán még soha nem tudtunk kiaknázni.

Természetesen a workshopon konkrét énekgyakorlatokat is elsajátíthatunk majd, aminek jóvoltából lehetőséget kapunk arra, hogy még jobban megismerhessük a saját hangunkat, és elsajátíthassuk annak alakítását, formálását a jövőre nézve.