Programok Siófok közelében: Halloween az AMFI-ban

Szeretnénk méltóképpen megünnepelni idén a Halloweent? Ebben az esetben érdemes lehet a siófoki programok mellett ellátogatni a közeli Alsóörsre, ahol egy igazán különleges kapcsolódó parti veszi kezdetét az AMFI-ban.

Az AMFI egy különleges multikulturális színtér, ahol azon túl, hogy legnagyobb planetárium működik az országban, ráadásként még arra is lehetőséget ad, hogy idén Halloweenkor egy igazán különleges esemény részeseivé válhassunk – méghozzá már október 29-én, szombaton délután 14 és 21 óra között.

Az esemény azoknak szól, akik nemcsak kívülről szeretnék megélni a halloweeni élményeket, hanem az egész részévé akarnak válni, lévén itt és most nem csak egy szokványos tematikus partiról van szó, hanem sokkal többről annál, ezt pedig már az időpont is tökéletesen érzékelteti.

Merthogy a szervezők nem véletlenül tűzték ki az esemény végét már bőven sötétedés utánra, hiszen az este egyik fénypontja az lesz, amikor az egybegyűltek elmennek, és a sötétben egy erdei túrára indulnak, ahol megannyi rémséggel találkozhatnak majd.

Ezt azonban természetesen rengeteg érdekesség előzi majd meg, így a résztvevők készíthetnek maguknak saját lámpást – azt magukkal vihetik az erdei túrára –, de lesz tökfaragás, sőt még tökfaragó- és jelmezverseny is.

Az esemény mindenkinek teljesen ingyenes lesz, a szervezők pedig arra kérik az érkezőket, hogy zseblámpát hozzanak magukkal, hiszen éjszakai Halloween túrán nem árt majd, ha tovább látunk az orrunknál.