Programok Siófok közelében: Holdköszöntő női kör Veszprémben

Szeretnénk egy igazán nőies esemény részeseivé válni? A siófoki programok részeként akkor látogassunk el a Rózsa utca 13-as szám alá a Fényszarvas Szociális Szövetkezetbe március 17-én délután 17 órakor, ahol egészen 20 óráig egy Holdköszöntő női kör vár majd az érdeklődőkre.

A Hold-Dal-Mese Fonó – ősiség & nőiség névre keresztelt eseményen az érdeklődők a Hold ritmusát ünnepelhetik majd meg Papp Judit szervezésében, miközben Stenszky Cecília mesemondó jóvoltából élőszavas mesemondás is vár az érkezőkre, ami közel sem gyerekes, mint inkább mélyreható, filozófiai élmény lesz.

A mesék és a különféle archaikus történetek ugyanis az elmélyülést segítik, sőt elrepítenek minket különféle belső utazásokra, ezzel kinyitva olyan ajtókat a lelkünkben, amelyek mögött igazi kincsek várnak ránk.

Maguk a történetek hol viccesek, hol könnyfakasztók lesznek, de minden esetben tele lesznek bölcsességekkel, néha pedig még borzongatnak is egy kicsit, miközben a tudásra és feltöltődésre váró női lélek garantáltan csak úgy issza majd a mesemondó szavait.

A programon való részvétel minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött, amit a szervezőknél Messenger üzenetben vagy telefonon is nyélbe üthetünk.