Programok Siófok közelében: indul a 2022-es Balaton Sound

A járványhelyzet utáni kihagyást követően idén ismét megrendezésre kerül a Balaton Sound zenei fesztivál, amire a siófoki programok mellett érdemes lehet ellátogatnunk, ha szeretnénk egy maradandó élményt magunknak a Balaton fővárosának közvetlen szomszédságában.

Az esemény június 29-én indul, és egészen július 2-ig várja majd a látogatókat, méghozzá a szokásos minőséget képviselő előadók és programok társaságában, így például rögtön az első napon olyan koncerteket nézhetünk meg, mint Martin Garrix, Sven Vath, Lost Frequencies, Yellow Claw, Loco Dice, Carnage vagy Nick Curly.

Az elkövetkezendő napokon azonban igazi sztárparádé várja még az érkezőket! Június 30-ánpéldául Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Fisher, Deborah de Luca, Alok és Jonas Blue lesznek a headlinerek, míg július 1-jén itt lesz Marshmello, Timmy Trumpet, Dillion Francios, Nervo, Meduza és Imanbek is.

Természetesen a fesztivál zárónapja lesz az igazán különleges és nagy durranás, hiszen olyan nagy neveket tekinthetünk itt meg, mint Alesso, Robin Schulz, Richie Hawtin, Jamie Jones, Joseph Capriati, Vini Vici vagy Paul Van Dyk.

A korábbi évek mintájára természetesen a Balaton Sound ezúttal is exkluzív környezetben, közvetlenül a tó partján, megannyi épített attrakció társaságában kerül megrendezésre, hogy teljesen sajátos közeg társaságában ismerhessük meg a hamisíthatatlan fesztiválhangulatot.

Ezen felül pedig természetesen nemcsak koncertek, hanem rengeteg kísérőprogram és megannyi chill várja az érkezőket a helyszínen, így aki egy teljes heti elfoglaltságot szeretne magának, az is valóra válthatja az álmait Zamárdiban.