Programok Siófok közelében: indul a HÍD Összművészeti Minifesztivál

Imádjuk a kortárs művészetet? Annak minden ágát? Ha igen, akkor a siófoki programok mellett Veszprémben a helyünk az elkövetkezendő napokban, hiszen indul a HÍD Minifesztivál.

A november 8. és november 10. között megrendezésre kerülő esemény a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Téren (Veszprém, Brusznyai Árpád utca 2.) kerül megrendezésre, mint a Pannon Várszínház legújabb mini fesztiválsorozata, ami valójában a nagy hagyományokkal és már-már történelemmel rendelkező TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztivál egyfajta mellékszála.

Az esemény határokon, nemzeteken, kultúrákon és műfajokon túlnyúló programokkal kecsegtet az érdeklődők számára, méghozzá nemcsak nagy izgalmak, hanem érdekes események és összművészeti programok társaságában.

Az esemény november 8-án indul a Hangvilla harmadik emeleti stúdiójában, ahol délután 18 óra magasságában a Vasas Művek: EXIsT előadását tekinthetik majd meg az érdeklődők, majd 19 órakor Beszédes István vajdasági költő tart egy saját estet Ladányi István irodalmár moderátorkodása és a Pannon Várszínház színészeinek közreműködése mellett.

November 9-én, szerdán délután 18 órakor aztán egy különleges táncszínházi előadás fogadja majd a művészetek kedvelőit a stúdióban, lévén érkezik Cuhorka Emese és Molnár Csaba, hogy együtt előadják különleges, Mestermunka című művüket.

November 10-én, azaz csütörtökön este 20 órakor aztán a színházteremben záródik a fesztivál, ahová a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház társulata érkezik, hogy megmutassák az érdeklődőknek Lovas Ildikó: Amikor Isten hasba rúg című előadását.