Programok Siófok közelében: Innovációs és Startup Napok a Balaton-felvidéken

Ha mindig is érdekelt minket az üzlet világa, a befektetések és a vállalkozások különleges légköre, akkor május 11-én feltétlenül látogassunk el Vászolyba, ahol megrendezik az Innovációs és Startup Napok a Balaton-felvidéken címre keresztelt előadást.

Egy különleges, háromnapos eseménysorozat vár itt ránk, ahol leginkább a befektetőket, az ötletgazdákat és természetesen az innovátorokat várják, méghozzá a startup világa iránt érdeklődők társaságában.

Az eseményen garantáltan lehetőségünk nyílik arra, hogy elővegyük a fiók mélyén szunnyadó ötleteinket, hogy nyélbe üssünk egy üzletet, hogy inspirálódjunk és ezen a téren új energiával, friss tudással töltődjünk fel, miközben természetesen a kapcsolatépítés is nagyon fontos szerepet kap itt.

A háromnapos rendezvényen könnyedén kapcsolatot teremthetnek egymással a regionális, az országos, sőt akár még a nemzetközi strartup közösségek is, miközben az egész programot úgy állították össze, hogy jelentős mennyiségben tartalmazzon inspirációt és tudást egyaránt.

Az esemény kiemelt partnere a Draper Startup House lesz, akik kiemelt mentori és finanszírozási segítséget nyújtanak a startup alapítóknak, miközben globális hálózatot tartanak fenn annak érdekében, hogy a tehetségek megfelelő erőforrásokat és támogatásokat kaphassanak.

Ezen felül egyéb szolgáltatások, partneri lehetőségek, seed fázisú és induló befektetések, sőt coworking és coliving egyaránt elérhető lesz a legkülönfélébb események és tanulási lehetőségek társaságában, így ha van egy díjnyertes ötletünk, és egy kiváló startup birtokosai vagyunk, akkor most megcsinálhatjuk a szerencsénket.