Programok Siófok közelében: ismerjük meg a Petőfi Színház kreatív csoportját

Mindig is szerettük volna tudni, hogy mi zajlik a színház kulisszái mögött? A siófoki programok részeként most érdemes lehet ellátogatni Veszprémbe, a Petőfi Színházba, ahol a Láthatatlan szakma című előadás részeként nem a színészek, a mindig látható arcok, hanem a kevésbé ismert háttérmunkások kapják a főszerepet.

Az előadást azzal a célzattal hozta tető alá a Petőfi Szalon, hogy a nézők egy egészen új oldaláról is megismerhessék a színházat, ezáltal azokat a munkatársakat is bemutassa, akik a háttérből irányítják a dolgokat, akik nem látszanak ugyan, de nélkülük nem lennének előadások, nem lenne mit néznünk a színházban.

A Láthatatlan szakma egy olyan programsorozat, aminek részeként ezúttal is a Petőfi Színház azoknak a dolgozói kerülnek reflektorfénybe, akik nélkül nem működne az intézmény. Súgók, világosítók, akusztikusok, kellékesek, színpadmesterek, díszletgyártók, titkárok, ügyelők és marketingesek, akik rengeteget tesznek az előadások megvalósulásáért.

A március 9-én, délután 17 órai kezdettel megvalósuló esemény szalonvendége ezúttal Virág Cintia Krisztina marketing- és sajtóreferens, értékesítési csoportvezető, valamint Szabó Máté szervezési irodavezető lesz, akiktől Kellerné Egresi Zsuzsanna, a szalon ötlet- és házigazdája kérdez majd érdekességeket.

Természetesen a helyszínre érkezők maguk is feltehetik kérdéseiket a kreatív csoport tagjainak, így amennyiben a beszélgetés során bármi megfogalmazódik bennünk, az előadás megfelelő pontján lehetőségünk nyílik majd azt feltenni a színház dolgozói számára.