Programok Siófok közelében: Kalóz kaland a Pannon Várszínházban

Gyerekek és felnőttek számára egyaránt kiválóan ideális előadás várja az érdeklődőket a siófoki programok mellett a közeli Veszprémben, ahol a Pannon Várszínház részéről egy igazán elragadó zenés-táncos játék, egy valódi színpadi komikum kerül színpadra.

A Kalóz kaland már a nevével is kifejezetten árulkodónak tűnik, a Keresztesi László által írt és rendezett mű ugyanis nem árul zsákbamacskát, valóban a kalózok kapták benne a központi szerepet, április 20-án, szerdán délelőtt 10 órakor pedig garantáltan mosolyt csalnak majd nagyon sok érdeklődő arcára.

A 60 perces, szünet nélkül színpadra vitt előadásban nem csalás, nem ámítás, a kalózok kapták a központi szerepet. Róluk, ha máshonnan nem is, a mesék világából, esetleg néhány vicces filmből, netán a farsangról biztosan minden lurkó hallott már, pont úgy, mint kalandos életükről, mely tele van izgalmakkal, hajózással és kincsvadászattal.

Ki az, aki ne szeretett volna még korábban egy kalóz bőrébe bújni? Ha mi vagy gyermekünk pontosan ebben a cipőben járunk, akkor itt a remek alkalom, hiszen a várszínház Kalóz kalandjában lehetőségünk nyílik a kalózok közé állni, és négy igencsak titokzatos, gyakran humoros tengeri medve oldalán belecsapni a próbatételekbe.

Nem árt azonban vigyázni, hiszen a karakterek közül senki sem az valójában, akinek elsőre látszik. Természetesen a gyerekek többségét biztosan nem lehet átverni, ők lesznek azok, akik megtalálják a megoldást a titkokra, mindezt egy zenés-táncos játék, megannyi izgalom és sok-sok kalózkodás, valamint ismert dalok és dallamok társaságában.

A színpadon felbukkan majd az egyes szerepekben Keresztesi László, Egri Zsófia, Budai Márton Zoltán és Kovács Ágnes Magdolna.