Programok Siófok közelében: Kunszt Fesztivál Veszprémben

Nem nagy kunszt? Ez az, ami biztosan nem igaz a veszprémi Kunszt Fesztiválra, mely a siófoki programok mellett idén már második alkalommal kerül megrendezésre, mint egy aprócska, bájos, emiatt pedig kifejezetten családias, direkt a közösségre koncentráló fesztivál.

A Kunszt Fesztivál az a hely, ahol minden, és tényleg bármi megtörténhet és teret kaphat. Az esemény szeptember 15. és szeptember 18. között kerül megrendezésre a veszprémi Kunsztban, ahol az állandó programok mellett minden nap lesz valami különlegesség.

Szeptember 15-én, azaz csütörtökön például 16 órától egészen estig lehet koccintani és tortát falni a Kunszt teraszán, miközben a kapcsolódó ünnepi akkordokat Kertész Endre, az ismert csellóvirtuóz biztosítja majd.

Szeptember 16-án, pénteken délután 15 órától aztán Jónás lép majd a Kunszt színpadára azzal a célzattal, hogy mindenki megismerhesse az Art Hekk rendkívül egyedi, fából készült mozgó közösségi terét, miközben lehetőségünk nyílik fából Hekket festeni. Egy különleges workshop lesz ez, melyen mindenki szabadon részt vehet, ingyenes és nyitott az esemény, amihez kakaózás és ünnepi finomságok társulnak majd.

Szeptember 17-én, szombaton 14 órától aztán kreatív újrahasznosító workshopot szerveznek a legkisebbeknek, de nagyok is bátran részt vehetnek rajta, hiszen igencsak mókás alkotás zajlik majd tejesdobozokkal a középpontban, Marcus Goldson, a Kunszt dizájnerének közbenjárásával. A workshop ezúttal is ingyenes, de az ünnepi menüsor már nem!

Szeptember 18-án, vasárnap egész nap DJ Titzkrisztián várja az érdeklődőket a Kunsztban, ahol a Bruncholj egy jóízűt Veszprém esemény részeként a hely állandó lemezlovasa szeretné szórakoztatni a látogatókat néhány vinyl társaságában. A Kunszt kedvenc playlistje így most élőben csendül majd fel, de 14 órától azért workshop is lesz, méghozzá a WOM jóvoltából, akik megtanítják betonékszereket készíteni az egybegyűlteket.