Programok Siófok közelében: Magyar Tavak Fesztiválja gálakoncert Tihanyban

Aki szereti a különleges és magas minőségű gálakoncerteket, az augusztus 26-án feltétlenül látogasson el Tihanyba, ahol a siófoki programok mellett lehetőség nyílik csatlakozni a Magyar Tavak Fesztiváljához.

A Bujtor István Színpadon megrendezésre kerülő esemény idén első alkalommal, mondhatni hagyományteremtő szándékkal kerül a középpontba, és minden bizonnyal nem ismeretlen azok számára, akik rendszeresen követték a korábbi években a Tisza-tó vagy a Velencei-tó környékén megrendezett eseményeket.

A kérdéses fesztivál ugyanis onnan származik, gyakorlatilag onnan költözött át Tihanyba, azon belül is a Bujtor István Szabadtéri Színpadra, mely festői környezetben, a Tihanyi Belső-tónál lesz megtalálható.

A szervezők célja, hogy a kérdéses helyszínen egy kalap alá tudják venni a minőségi kultúrát és a természetet, amihez természetesen olyan fellépőket is sikerült leszervezniük, akik tökéletesen megállják a helyüket ezen a téren, illetve hozzá tudnak tenni valamit a célitűzésekhez.

Sőt mi több, a szervezők még a műfajok változatosságáról is gondoskodtak, így az estén fellép majd Miklósa Erika, Tóth Vera, Iván Szandra, Csiszár István, Rab Gyula, Pataki Bence, a Ruby Harlem zenekar, valamint a Szolnoki Szimfonikusok is.

Az este házigazdája és konferansziéja Bősze Ádám lesz, az első koncert kezdésére pedig 20 órakor várható.