Programok Siófok közelében: Mini piknik a veszprémi Kálvin János parkban

Szeretünk játszani? Mindemellett pedig piknikezni is? Akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet ellátogatni a napokban Veszprémbe, azon belül is a Kálvin János parkba, ahol egy gyermekbarát és egyben ingyenes Mini piknik várja majd az érdeklődőket.

A játékos hétvégén rengeteg különféle elfoglaltság várja majd az érkezőket. Lesznek például speciális viadaljátékok a Fanyűvő Játékpark közreműködésével, de a Misztiqum jóvoltából még egy szabadulós játékos is kipróbálhatnak a bátrabbak 7 pecsétes titok név alatt.

Ezen felül a kisebbekre is gondoltak a szervezők, így az apróságok nyugodtan csináltathatnak maguknak csillámtetoválást, a merészebbek arcfestést, de aki ügyeskedne, még egy tartalmas kézműves foglalkozás is lesz a helyszínen.

Lesznek továbbá direkt gyermekeknek szánt műsorok, sőt gasztronómiai bemutatók is, de fellép többek között az Iciri Piciri Együttes, a Color Magic részeként pedig egy fergeteges koktélparti várható kifejezetten gyermekeknek Tóth Bálinttal és Kugler Kristóffal.

Feketén-fehéren elnevezés alatt kávé és latte art bemutatón vehetnek részt az érdeklődők Halász Bencével, Tanács Attila ételszobrász, mesterszakács, valamint többszörös Európa-, világ-és olimpiai bajnok Az étel művészete címmel tart egy átfogó bemutatót.

Az EKF 2023 támogatásával megvalósuló esemény egyik fénypontja a Szemfényvesztő show lesz, ami Németh Gábor bűvész előadásaként garantáltan feledhetetlen élményeket nyújt majd az érdeklődők számára.

Fontos, hogy eső esetén a rendezvény az Agóra Veszprém Kulturális Központ falai között kerül megrendezésre.