Programok Siófok közelében: Mr. Moodburn koncert a Papírkutyában

Szívesen részt vennénk egy igazi zenei koncerten, ahol minden a zenéről, a fergeteges hangulatról szól? Ebben az esetben a siófoki programok részeként látogassunk el augusztus 14-én, szerdán a közeli Veszprémbe, ahol a Papírkutyában teljesülhet minden kívánságunk.

A kérdéses időpontban ugyanis este 19 órakor a Mr. Moodburn koncertjére kerül sor a kérdéses helyszínen, mely a Papírkutya és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa eseményeként valósult meg, részeként pedig egy igazi fúzió részévé válhatunk.

A Mr. Moodburn zenéjét ugyanis nem lehetne csak egyetlen skatulyába elhelyezni, hiszen itt a jazz és a rock egy egészséges elegyéről beszélünk, amihez ráadásul egy nagyon erős filmzenés háttér is csatlakozott, miközben ott vannak bennük minden, amitől valamennyi stílust kedveljük.

A dög, az improvizáció, a tökéletesen megkomponált háttér, a lebilincselő atmoszféra, a spontaneitás, de még a fergeteges szólók, sem hiányoznak a sorból, így a koncert során többször is ide-oda csaponghatunk majd az egyes zsánerek között.

A zenekar tagjai jelenleg Mihalik Ábel (dob), Bubenyák Zoltán (billentyűs hangszerek) és Borbély Mátyás (basszusgitár), akik korábban külön-külön már több neves produkcióban is bizonyították tudásukat, azonban itt és most valami egészen mást várhatunk tőlük.

A Mr. Moodburn részeként ugyanis kompromisszumok, szabályok és határok nélkül tudják szabadjára engedni a kreativitásukat, és miután minden koncertjüket egy újabb lehetőségnek tekintenek arra, hogy megéljék ezt az őrületet, ezért ezen a fellépésen is óriási kavalkád várható.