Programok Siófok közelében: Nő a lelkem, azaz 10 hónap a nőieségeddel

Egy igazán különleges esemény részesei lehetnek azok a hölgyek, akik a siófoki programok részeként szeptember 10-én, szombaton reggel 9 órakor ellátogatnak Veszprémbe, a Fényszarvas Szociális Szövetkezetbe, hol ismét egy nőket célzó esemény veszi kezdetét.

A Nő a lelkem címre keresztelt esemény Papp Judit szervezésében valósul meg, aki pontosan tudja, hogy minden egyes nő más és más, ez a sokszínűség pedig a női létezés egyik alapja, ugyanakkor dacára a sokoldalúságnak, van egy olyan közös tér, ahol minden hölgy képes megérezni és megérteni a női lét esszenciáját.

Ez az a tér, ahol a nők rengeteg dolgot meg tudnak érteni saját magukról, képesek egyedül vagy egymás segítségével gyógyulni, illetve visszanyerni azt az erőt, amit korábban a modern világ, a szürke mindennapok elvettek.

Papp Judit egy igazán mély és transzformatív belső utazásra hívja a hölgyeket, hogy mindenki felfedezhesse és felszabadíthassa a benne lakozó erőt, azt a nőt, aki az ember valójában lehetne és lenni szeretne.

A nők életútjának ugyanis megvan a maga rendje, a maga misztériuma, és egy olyan tudást hordoz, aminek megismeréséhez nagyon fontos megérteni a nőiesség mibenlétét, hogy miben rejlik a nőiség, az asszonnyá válás ereje.

Ez az esemény elsődlegesen azoknak szól, akik szeretnének túllátni a felszínen, és végigjárni a női életút egyes szakaszait, felszabadítani önmagukat a női fájdalmaktól, és felébreszteni a belső tigrist, a megfelelő helyen kezelni a nőiességet.

A 10 hónapon át tartó eseményhez bármikor lehet kapcsolódni akár időszaki jelleggel is, hiszen már egy előadás során is lehetőségünk nyílik megismerkedni a női életkapuk bölcsességével.