Programok Siófok közelében: Péterfy Bori & Love Band koncert

Szeretjük a hagyományos koncerteket? Ebben az esetben érdemes lesz ellátogatni május 20-án, pénteken este 19 óra magasságában Veszprémbe, azon belül is a Hangvilla Nagytermébe, ahol a siófoki programok mellett Péterfy Bori & Love Band koncert várható.

A Brusznyai utca 2-es szám alatt megtalálható Hangvillába érkező Péterfy Bori várhatóan ismét egy nagyszerű előadással készül az érkezők számára, méghozzá nem véletlenül, hiszen az énekesnőként és színésznőként egyaránt ismert híresség már a kilencvenes évek óta aktív a világot jelentő deszkákon, így óriási tapasztalattal a háta mögött várja az érdeklődőket.

Péterfy Bori egyébiránt még a kilencvenes évek közepén kibontakozó aktív színházi közeg egyik ismert szereplője volt, akiből később a Nemzeti Színház tagja is vált, de a kétezres évek közepére már kizárólag a zenei karrierjét építgeti – hála Tövisházi Ambrus zeneszerzőnek, aki mindemellett Bori zenekarának a vezetője is egyben.

Együtt indították útnak 2007-ben közös formációjukat, ami a Hajolj bele a hajamba című slágerrel robbant be a hazai zenei életbe, és hozott azonnal országos ismertséget az énekesnőnek, illetve zenekarának egyaránt.

Zenéjük rengeteg helyről merít, a sanzonoktól kezdve, a pszichedelikus popon át az alternatív rockzenékig bezárólag minden hatott a végeredményre, ez a sokszínűség pedig különösen érvényes legutolsó lemezükre, a 2020 nyarán megjelent Szikrára, ami tökéletesen feldolgozta a pandémiát, illetve az abból való kiszakadás élményét egyaránt.

A több mint tízéves pályafutás során a banda már hét stúdióalbumot készített, és folyamatosan koncerteznek, nemcsak klubokban és színháztermekben, hanem fesztiválokon is, így az érdeklődők egy igazán pozitív energialöketet kaphatnak majd az együttes részéről.