Programok Siófok közelében: Primadonnák vígjáték a Pannon Várszínházban

Szeretünk nagyokat nevetni a színházban? Ebben az esetben érdemes lehet ellátogatni november 5-én, szombaton este 19 órakor a siófoki programok mellett a veszprémi Pannon Várszínházba, ahol a Primadonnák színházi előadás vár majd ránk.

Az eredetileg Ken Ludwig író nevéhez köthető előadás rendezője Szelle Dávid volt, aki gondoskodott róla, hogy megtartsa az eredeti mű mondanivalóját, miközben mosolyt csalhasson az emberek arcára úgy, hogy kissé görbe tükröt állít a társadalom elé.

A mű alapja ugyanis már önmagában is rendkívül szokatlan, hiszen Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok című vígjátékán alapul az egész mű, annak a konfliktusrendszerét sikerült átültetni ebbe az alkotásba, méghozzá két rendkívül tehetséges fiatal színész, két műkedvelő lány segítségével, akik környezetük érvényesülési szándékai mellett igencsak bonyolult viszonyt ápolnak mindenkivel szemben.

Azon túl, hogy a mű rendkívül szórakoztató, a professzionális írói munkának és a kitűnő színészi munkának köszönhetően egy mély gondolatokkal gazdagon ellátott előadás vár ránk, ami egyben valódi színházi reklámot is nyújt Shakespeare egykori, mára halhatatlanná vált művének.

Az előadás természetesen kiváló szereposztás társaságában lesz megtekinthető, így Meg szerepében Kovács Ágnes Magdolnát, Leóként pedig magát Szelle Dávidot köszönhetjük majd.

Mellettük színpadra lép még Kovács Gábor, Kárpáti Barbara, Koscsicsák András, Oravecz Edit, Keresztesi László és Hédl-Szabó Dániel is. A mű jelmeztervezője Pap Lívia volt, a rendező munkatársaként pedig Kárpáti Barbarát köszönthetjük.