Programok Siófok közelében: Sax-O-Funk koncert Veszprémben

Az élőzenei megmozdulások kedvelőinek legnagyobb örömére különleges koncert részeseivé válhatnak azok, akik szeretnének részesei lenni a siófoki programok mellett egy igazán lendületes és igényes zenei előadásnak, amiért ráadásul még csak sokat sem kell utazni.

A Sax-O-Funk formáció ugyanis Veszprémbe látogat július első hetében, azon belül is a Szabadság tér 9-es szám alatt fekvő Papírkutyában csíphetjük el őket este 8 órai kezdettel, mint az ország talán legnevesebb session zenészeinek formációja, akik azért álltak össze, hogy igényes és egyben könnyen fogyasztható zenét tudjanak biztosítani a hallgatóságnak.

Mint a nevük is megmutatja, az előadás központi elemét a funk műfaja adja, méghozzá leginkább a szaxofon középpontba állításával, aminek köszönhetően egy egészen sajátos, mondhatni emelkedett élmény várja az érdeklődőket.

A formációnak egyébiránt korábban már két nagylemeze is megjelent, méghozzá olyan ismert előadókkal, mint például Radics Gigi, Temesi Berci, Talamba, Myrtill, Lombos Marci vagy éppen a Révész Richárd Latin Trió.

Az egyik legismertebb és legnagyobb slágerük az Esztertánc című dal, ami néhány évvel ezelőtt a Jazzy rádió dalversenyén a második helyezésig jutott, így biztosan ez is elhangzik majd néhány nagyszerű saját szerzemény társaságában.

Merthogy koncertjükön elsődlegesen a saját dalok kaptak főszerepet, de természetesen nagyobb klasszikusok vagy ismertebb előadók slágerei is felcsendülnek az estén, így EWF, Maceo Parker vagy D. Sandborn néhány szerzeményei egyaránt elhangzanak majd.