Programok Siófok közelében: Szakáll Norbert Quartet Balatonfüreden

Ha szeretjük a minőségi és egyben különleges jazz koncerteket, akkor a siófoki programok mellett látogassunk el november 16-án, szerdán este 19 órai kezdettel a közeli Balatonfüredre, ahol a Kisfaludy Galériában egy igazán nívós fellépő áll majd színpadra.

A Parker Jazz Klub őszi programsorozatának részeként ugyanis a Szakáll Norbert Quartet érkezik a városba, méghozzá azzal a célzattal, hogy egy feledhetetlen jazz koncertet adjanak a látogatók számára, melynek központi eleme a banda hamarosan megjelenő Eszter kertje című albuma lesz.

A rendkívül sajátos hangulatot képviselő formáció ezúttal akusztikus hangzással érkezik a városba, így a látogatók maguk is megtapasztalhatják az ország egyik legtehetségesebb, a nemzetközi színtéren is elismert formációt, melyben rengeteg kiváló zenész képviselteti magát.

Ott van rögtön Oláh Krisztián, aki az ország egyik legismertebb és elismertebb zongoristája, zeneszerzője, zenetanára és hangszerelője, de mellett ott lesz ütőhangszereken Serei Dániel, basszusgitáron pedig Nyakas Krisztián, akik hasonlóan magas színvonalon űzik a zenei pályát.

Nagyszerű hír, hogy a koncertet egy beszélgetés előzi majd meg, melynek tematikája nagyban kapcsolódik az egész eseményhez. Főszereplője Tóbiás Krisztán lesz, aki költőként, műfordítóként és szerkesztőként egyaránt ismert.

Emberünk ezúttal a Blondel tükör című kötet kapcsán beszélget majd az egybegyűltekkel, illetve tart előadást nagy általánosságban az irodalom és a képzőművészet, egészen pontosan a zene kapcsolatáról, illetve a közös gyökerekről, a kifejezési módok sokszínű jellegéről.