Programok Siófok közelében: Szevastock x Azure Szántódon

Egy igazán különleges és egyben sokoldalú zenei fesztivál részeseivé válhatnak azok, akik szeptember 1. és szeptember 3. között ellátogatnak a siófoki programok mellett Szántódpusztára, azon belül is az ottani idegenforgalmi és kulturális központba.

A kérdéses helyszínen kerül megrendezésre ugyanis a Szevastock x Azure zenei fesztivál, mely három teljes napon át szolgál majd különleges koncertekkel az érdeklődők számára a szántódpusztai majorságban.

Lesznek itt zenei fellépők, táncház, sok-sok workshop, valamint rengeteg ember, sőt az állatok sem hiányoznak majd a képből, hiszen ez a természet lágy ölén megrendezésre kerülő esemény teljesen állatbarát lesz.

Az eseményen olyan élő zenei fellépések várhatók, mint a ska punkban utazó Duckshell, a surf rockos The Keeymen, a post rockos Törzs vagy a new wave punkos Dübel.

Rajtuk kívül biztosan itt lesz még a The Acoustic Manual Techno Party, a Zip, a Nócé Soma, a Sauropoda, a Kinetic Erotic, a Gentry Sultan, a Betá Betá, a Microdosemike, a Thade, a Soviet Monday, a Sildervald, az MC Guacho, az Okos Viola, a Boró, a Guillermo, Burucs Szabi, Mester Fanni és a Fantasmagorie.

Ezen felül várhatók elektro fellépők is, így a teljesség igénye nélkül Zságer Balázs, a Titusz, Galactic Jackson, a Meo Culpa, a Vedat Akdag, az Adis is ok, Mesterházy, a Superflake, Kristof Kelemen, a Best of Pénz, az Algayev, a Geopard Tourist, a Waver, Tschabbe, az Ico, a Poderoso, az Elte, a Door vagy a Machinist.

Természetesen lesznek úgynevezett off programok is, úgy mint tudományos és kulturális beszélgetések, masszázs, agyagozás, slam poetry, sámándobolás, másnaptalanító jóga, termelői piac, de még szitanyomó, batikoló és fafaragó műhely is.