Programok Siófok közelében: Szirtes Edina Mókus feat Jammal koncert

Aki odáig van a rendkívül exkluzív, kiemelkedően különleges koncertekért, annak feltétlenül ajánlott július 5-én, kedden ellátogatni a Veszprémi Papírkutyába, a Szabadság tér 9-es szám alá, hiszen a siófoki programok mellett rendhagyó előadás várja itt az érdeklődőket.

Kedden este 20 órai kezdettel ugyanis egy másfél órás örömzenét hallhatunk majd Szirtes Edinától, vagy más néven Mókustól, aki ezen az estén Jammal társaságában, vele összeállva szeretne egy életre szóló élményt adni a látogatók számára.

A látogatók pedig egy olyan atmoszféra, egy olyan hangulatvilág birtokába juthatnak, ahol az öröm, az izgalom, a kíváncsiság, valamint a határtalanság és a szabadság egyaránt jelen lesz a színpadon, hiszen itt egy olyan határok nélküli utazásra kerül sor, amihez foghatót ritkán, sőt megkockáztatjuk, talán sehol máshol sem lehet tapasztalni.

A páros ugyanis kiáll a színpadra síppal, dobbal és hegedűvel, miközben énekszóból, elektronikából és effektpedálból sem lesz hiány, sőt nagyszerű versekből sem, amelyek tökéletes lenyomatai az elmúlt években megélt örömöknek, bánatoknak, rácsodálkozásnak és nyughatatlanságnak, miközben mindegyik tele van a hazai költőóriásoktól megörökölt sorokkal és gondolatokkal.

A koncertekkel a páros természetesen egyfajta kiszolgáltatottságot is magával visz, hiszen ezzel próbálják majd megfogni a közönség, a befogadók szeretetét és figyelmét, a legnagyobb boldogság pedig, amikor a színpad hirtelen nem létező fogalommá válik számukra, és a zenész, valamint a hallgató eggyé válik a dallamokban.