Programok Siófok közelében: Tábor Fesztivál Alsóörsön (pénteki és szombati események)

A korábbi évek hagyományait szem előtt tartva idén is lesz Zorall Tábor Alsóörsön, azonban az esemény különböző okok miatt idén Tábor Fesztivál név alatt kerül megrendezésre, így a siófoki programok részeként megannyi elragadó esemény közül válogathatunk majd.

Miután a szerdai és a csütörtöki koncerteket már korábban szemügyre vettük, lássuk az augusztus 26-ra, péntekre, valamint az augusztus 27-re, szombatra szánt programokat, melyek kapcsán ismét a koncerteken lesz a hangsúly, de rengeteg kísérőesemény közül is válogathatnak majd az érkezik.

Aki azonban leginkább a fellépők miatt érkezik, az pénteken délután 16:25-től a Fatal Error koncertjének örülhet elsőként, majd utána a Moby Dick, 18:35-től pedig az I’m Dorothy következik az A Rock Nagyszínpadon.

A napnak azonban itt még nem lesz vége, a HammerWorld Nagyszínpadon 20 órától előbb a Depresszió lép fel, aztán a Lord követi őket, hogy utána az estét 22:45-től a Tankcsapda, majd éjféltől a Fish! zárja.

Augusztus 27-én, azaz szombaton, mint a fesztivál zárónapján a Mudfield melegíti be elsőként a közönséget, akiket aztán rengeteg nagyszerű hazai formáció követ majd.

Először 17:30-kor a Down for Whatever lép majd színpadra, aztán a Pokolgép legendás énekese, Kalapács Józsi szólózenekara várja az érdeklődőket, hogy 20 órakor az Edda Művek állhasson a HammerWorld Nagyszínpadára.

Az est egyik fénypontja minden kétséget kizáróan 21:20-tól az FM 103,9 A Rock Nagyszínpadon a Leander Kills fellépése lesz, akiket 22:45-kor a Road követ majd, a fesztivált és az estét pedig a Junkies zárja le.