Programok Siófok közelében: Tábor Fesztivál Alsóörsön (szerdai és csütörtöki események)

Bár új köntösben és új név alatt, ugyanakkor idén is megrendezésre kerül a korábban leginkább Zorall Tábor néven futott alsóörsi Tábor Fesztivál, ami a siófoki programok részeként egy igazán minőségi és különleges zenei elfoglaltságot ad nekünk

Az esemény különlegessége az lesz, hogy a korábbi évek hagyományaihoz hűen idén is nagyszerűen elegyíti a klasszikus rockzenei fesztiválók hangulatát a motoros fesztiválok sajátosságaival, aminek jóvoltából rengeteg kísérőprogram társaságában nézhetünk meg nagyszerű koncerteket.

A négy színpadon ugyanis szinte megállás nélkül zajlanak majd az események, így minden nap rock disco várja majd a fáradhatatlan vendégeket a Red Bull Arénában, de augusztus 24-én, szerdán délután 16:25-től például a Dalriada indítja majd ez eseményeket.

Őket követi 17:30-tól az Omen együttes a Hammerworld színpadon, majd 18:35-től Rudán Joe Band az FM 103,9 A Rock Nagyszínpadon, hogy 20 órától előbb a Mobilmánia, majd 21:20-tól a Zorall lépjen a világot jelentő deszkákra.

A szerdai napot a Nagy Feró és a Beatrice, majd a Rómeó Vérzik zárja majd. Augusztus 25-énb, csütörtökön a Hollywood Rose melegíti be a közönséget 16:25-ös kezdéssel, majd utána a Ganxsta Zolee és a Kartell lép színpadra, akiket a nagy visszatérő, a legendás hazai Sing Sing együttes követ majd.

Este 8 órától aztán a Hooligans játszik a Hammerworld Nagyszínpadon, akiket a Pokolgép követ, hogy az estét két korabeli magyar punkzenekar, sorban az Alvin és a mókusok, valamint az Aurora zárja.