Programok Siófok közelében: találkozás Esztergályos Cecíliával

Mindig is szerettünk volna igazi színészekkel, valódi magyar legendákkal, gyermekkorunk kedvenceivel találkozni? Amennyiben igen, akkor most itt a remek alkalom, hiszen a siófoki programok részeként találkozhatunk Esztergályos Cecíliával és Kőrösi Csabával egyaránt.

A Meddig vagyok?! címre keresztelt esemény egy önálló este lesz, amire Balatonalmádiban, a Thököly utcában megtalálható Kerényi Imre Kult-Magtárban kerül sor, méghozzá a Veszprémi Petőfi Színház közbenjárásával.

Az esemény több lesz, mint egy egyszerű vagy éppen átlagos előadás, hiszen Esztergályos Cecília egy saját stand up show részeként azt szeretné elérni, hogy az egybegyűltek is megismerhessék különleges életét, hovatovább mindenki rádöbbenhessen arra, hogy a színésznő egy kicsit fordítva van bekötve.

Ezt azonban élvezi, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy mottója sem a szokásos, hiszen ez így hangzik: a járatlan utat a jártért soha el ne hagyd. A színésznő ugyanis ilyen, még mindig imádja az újat, a kihívásokat, miközben dacára annak, hogy néha zsákutcák is akadnak, semmit sem szokott megbánni.

Erről pedig hamarosan tanúbizonyságot is ad majd Balatonalmádiban, ahol Cecília egy hozzá igencsak közelálló és kedves veszprémi kollégájával Kőrösi Csabával közösen igyekszik bizonyítania fentieket.

Az előadás hétfő este 19 óra magasságában várható, méghozzá belépőjegy-köteles rendezvényként.