Programok Siófok közelében: Tarkabarka Vándorszínpad előadásai Felsőörsön

Amennyiben kedveljük a klasszikus vándorszínházi élményt, de nagyon hosszú ideje nem jártunk már igazi vándorszínházban, akkor itt a remek alkalom, hiszen a siófoki programok mellett Felsőörsre érkezik a Tarkabarka Vándoszínpad.

Az eseményre a Civilház udvarán kerül sor, méghozzá három teljes napon át, így augusztus 25-én, 26-án és 27-én, tehát csütörtökön, pénteken és szombaton vár majd ránk a kérdéses helyszínen és időpontokban a vándorszínpad előadása.

Bár a három eseményből kettő ismétlés lesz, érdemes azonban nem kihagyni egyiket sem, de különösen a csütörtök este 18:30-kor kezdődő KABUFF előadást, mely egy vidám és poétikus bohócszínházként garantáltan mosolyt csal majd az arcunkra.

Sőt mi több, az előadás után tűzrakás várható, méghozzá szalonnasütés társaságában. Mivel egy igazi batyus eseményről van szó, ezért mindenkit sok szeretettel várnak a résztvevők annak érdekében, hogy senki se maradhasson ki ebből a különleges élményből.

Augusztus 26-án, azaz pénteken szintén 18:30-kor indulnak az események, így HOPPAA!! címmel egy újabb bohózat várja az érdeklődőket, méghozzá a szervezők által igencsak rejtélyesnek kikiáltott meglepetésekkel karöltve.

A Tarkabarka Vándorszínpad augusztus 27-én, azaz szombaton este 18:30-kor adja utolsó előadását Felsőörsön, azonban ekkor nem egy új tétel, hanem a csütörtöki ismétlése várható.

Mindhárom előadás nagyjából 60 perc időtartamot ölel fel, és egyfajta szabadtéri, szavak nélkül előadott cirkuszszínháznak tekinthető, amire korhatár nélkül bárki érkezhet.

További érdekesség, hogy a helyszínen belépőjegy sem lesz, kalapozás várható az előadás után, így mindenki annyit ad majd a színészeknek, amennyit gondol.