Programok Siófok közelében: transzgenerációs üzenetek az önismereti kávézóban

Minden tekintetben rendhagyó esemény részeseivé válhatunk abban az esetben, ha április 27-én a siófoki programok mellett ellátogatunk az Életfonal Mentálhigiénés Élményműhelybe, ahol az önismereti kávézó részeként megtekinthetjük a transzgenerációs üzenetek című előadást.

A kétórás esemény részeként egy jó kávé vagy egy finom tea mellett, garantáltan kiváló hangulatban és biztonságos környezetben tudunk elmélyedni egy kicsit a világ dolgaiban, miközben nagyokat beszélgethetünk, sőt folyamatosan fejlődhetünk is.

Az esemény részeként garantáltan mindenkinek lehetősége nyílik majd dramatikus elemek felhasználására, ezáltal megismerkedni a pszichodráma technikájával, illetve kapcsolódó eszköztárával egyaránt.

Az áprilisi esemény központi témáját a transzgenerációs üzenetek adják, aminek részeként rengeteg fontos kérdésre kereshetjük és kaphatjuk meg a választ. Példának okáért arra, hogy mit üzen a saját családunk múltja? Hogy miként hatnak ránk azok a mondatok és intelmek, melyek szüleinktől vagy nagyszüleinktől ragadnak ránk? Hogy mit viszünk tovább, és mi az, amit tovább tudunk adni?

Ha kíváncsiak vagyunk ezekre a kérdésekre, de még inkább a kapcsolódó válaszokra, akkor itt az idő megérteni mindezt, hovatovább változtatni az ősök és a leszármazottjaink között meghúzódó láthatatlan fonalon, hiszen akár hisszük, akár nem, az őseink tettei a jelenünkre is hatással vannak.

Ha érdekel minket a téma, a workshop előzetes jelentkezéshez kötött, amit az info@eletfonal.com e-mail címen tehetünk meg.