Programok Siófok közelében: Vackor bábszínház a Kultkikötőben

Szeretnénk megörvendeztetni gyermekünket egy életre szóló élménnyel, azon belül is egy igazi bábszínházi hangulattal? Ebben az esetben látogassunk el Balatonföldvárra, ahol a Kultkikötőben egy igazán különleges élmény várja majd a legkisebbeket.

A kérdéses helyszín gyerekszínpadán (Balatonföldvár, Petőfi Sándor utca 9.) ugyanis augusztus 10-én, szerdán délelőtt 10:30-tól az Aranyszamár Bábszínház lép tételesen színpadra annak érdekében, hogy egy különleges, Vackor című előadást prezentáljanak nekünk.

Míg a felnőttek közül alighanem mindenki ismeri Vackort, a piszén pisze kölyökmackót, addig a gyerekek számára ez már gyakran okoz fejtörést, így itt az ideje, hogy bemutatkozzon nekik egy kalandos kis történettel, ami rögtön az iskolában kezdődik, ahol kis bocsunk egyáltalán nem érzi jól magát.

Ennek az oka, hogy a kis Vackor gyakran ügyetlenkedik, és részben emiatt az osztálytársai nem nagyon barátkoznak vele. Egy szép napon, amikor Vackor egyedül üldögél az osztályban – miközben a többiek kint játszanak a szabadban – különösen finom illatokra lesz figyelmes.

Hamar rájön, hogy padtársának vajas-mézes kiflit csomagolt a nagymamája az iskolába, és mivel a méz a kis Vackor egyik kedvenc étele, sajnos nem bír ellenállni a kísértésnek, és felfalja padtársa összes tízóraiját, majd ezt követően osztálytársai szendvicseit, valamint gyümölcseit is befalja.

Szegény kis mackót szörnyű bűntudat gyötri a tette miatt, és hogy mégis miként tudja majd megoldani ezt a szörnyűséget? A bábszínházi előadás részeként kiderül, méghozzá Sramó Gábor rendezésében, valamint Baranyai Anita és Érsek-Csanádi Gyöngyi játékával.