Programok Siófok közelében: Veszprémi Ünnepi Könyvhét (pénteki-szombati események)

A korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén sem marad el a Veszprémi Ünnepi Könyvhét, melynek pénteki és szombati eseményei egyaránt rengeteg izgalmat tartogatnak azoknak, akik szeretnének tartalmas kikapcsolódást maguknak a siófoki programok részeként.

Június 17-én, pénteken így érdemes lesz a délutáni órákban ellátogatni a Kossuth utcába, ahol 14 órakor Kanyár Erika: Gondolatkristályok címűkönyvének bemutatójára, valamint dedikálására kerül sor, majd egymás után egy sor nagyszerű mű kerül porondra.

14:20-tól Sarusi Mihály: Életszomj című kötete, húsz perccel később Karády Anna: Füredi gyermek című könyve – dedikálással egybekötve –, majd 15 órakor Dr. Korzenszky Richárd OSB emeritus perjel: Nyolcvan is talán című regénye kerül a középpontba, méghozzá dedikálással egybekötötten.

15:20-tól aztán duplázásra kerül sor, Csaba Lilla: Holdtenger és palacsintavulkán, valamint Lukács Ildikó: Esőcsepp keltette hullámok című köteteinek bemutatója és dedikálása kerül a középpontba, amit 16 órakor Zajácz Zoltán: Véres Balaton és Haragos Balaton című könyve követ – utóbbi a Líra könyvesbolt standján.

A nap során terítékre kerül még Márki István: Villámok a felhők mélyén, Nádasdy Borbála: A képzelet szárnyán, valamint Sebő József: Veszprém az irodalomban című műve is.

Június 18-án, azaz szombaton már szellősebb műsorral, de folytatódik és záródik is a könyvhét így délelőtt M. Nyírő Mária: A Varázsmag szövetsége című kötetének bemutatására és dedikálásra kerül sor, majd 10:30-tól kreatív foglalkozás várja az érdeklődőket Környei Ágota képzőművésszel.