Programok Siófok közelében: vígszínházi fiúzenekar koncertje Alsóörsön

A különleges koncertek kedvelőinek érdemes lehet júliusban a siófoki programok részeként ellátogatni Alsóörsre, azon belül is a Kultkikötő Amfiteátrumba, ahol egy igazán különleges esemény részesei lehetnek a vígszínházi fiúzenekar jóvoltából.

A kérdéses formáció A Grund névre hallgat, és július 2-án, este 20:30-kor indul az esemény, aminek az érdekessége az lesz, hogy igazi örömzenét kaphatunk majd a kérdéses intézmény jól ismert színészetitől, akik kizárólag a saját kedvtelésük miatt hozták össze ezt a formációt.

Ennek már több éve, hiszen a banda 2017. május elsején alakult meg, illetve konkrétan akkor adták a legelső koncertjüket, méghozzá a Vígszínház 121. születésnapja alkalmából, ami annyira maradandó élmény lett, hogy végül egy rendszeresen koncertező formációvá nőtték ki magukat.

Nem véletlen, hogy sokan kíváncsiak rájuk, hiszen a zenekar tagjai mind ismert és elismert színészek, akik nemcsak önmagukkal bánnak nagyon jól, hanem a hangszereikkel is. Együtt a Dés-Geszti-Grecsó által jegyzett A Pál utcai fiúk című zenés játékból lehet ismerni őket, így név szerint Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és zenekarvezetőként Fesztbaum Béla találhatók az együttesben.

Nem meglepő ennek fényében, hogy a zenekar folyamatosan bővülő repertoárjában rengeteg dal kapott helyet A Pál utcai fiúk előadásból, de mellette a Vígszínház rengeteg örökzölddé vált slágerét, sőt ismert Presser-dalokat is hallhatunk majd tőlük, de pár magyar és külföldi rock klasszikus szintén felcsendül a bandától.