Programok Siófok közelében: Vizipók, Csodapók zenés mesejáték Tihanyban

A gyerekeknek friss élmény, a felnőtteknek pedig óriási nosztalgia lehet, ha a siófoki programok mellett július 21-én ellátogatnak Tihanyba, ahol a Tihanyi Szabadtéri Játékok részeként többek között egy igazán különleges zenés mesejáték is színpadra kerül majd.

Mindez a Bujtor István Szabadtéri Színház saját előadásában várható, akik csütörtökön este 19 órától előadják majd a Vizipók, Csodapók című művet, amit természetesen a hasonló címmel ismert legendás magyar rajzfilm ihletett minden tekintetben.

Merthogy annak idején egy egész generációnak sikerült felnőnie Vizipók és Keresztespók barátja izgalmas kalandjain, akik koruk hősei, mondhatni szupersztárjai és példaképei voltak a hetvenes-nyolcvanas években felnőtt gyermekeknél, de még ma is sok apróság számára jelenthetnek egyfajta ideált.

A mesés musicalben előkerül a természet szeretete, megannyi izgalmas és mozgalmas kaland, sőt egy történet is az igaz barátságról, illetve annak minden elsöprő erejéről. Lesz rengeteg zene, megannyi énekszó, fordulatok, ötletek, egy igazán emlékezetes sztori, de valamint természetesen a kapcsolódó díszletek és jelmezek.

A Bor József rendezésében színpadra kerülő műben Szabó Arnold játssza Vízipókot, Szabó Zsuzsa Keresztespók Paulát, Komornik András Béka Bélát, Bor Viktor Sáska Samut és Mezei Enikő Csigát.