Programok Siófok közelében: zenés Halloween parti Veszprémben

Amennyiben szeretnénk egy vérbeli zenés Halloween parti részévé válni, akkor feltétlenül el kell látogatnunk október 30. és november 1. között a veszprémi Expresszóba, ahol a siófoki programok részeként egy különleges zenés esemény vár ránk rengeteg nagyszerű fellépővel.

A teljes nevén BetterTogether Halloween – Día de Muertos címre keresztelt esemény valójában két teljes napon át zajlik majd, hiszen bár november 1-jébe is belelóg a buli a hajnali időpont miatt, azonban a két központi nap október 30-án és október 31-én várható.

Ezen az estén garantáltak lesznek a reszkető kezek és a rémült tekintetek, de közel sem csak a jelmezek, hanem a kiváló hangulat miatt is. Itt ugyanis életed legjobb és legőrültebb halloweeni partija vár rád, ahol mindenkinek kötelező lesz beöltöznie és ellazulnia egy kicsit.

Nem lesznek korlátok vagy korlátozások, a vad sminkek, a színes parókák vagy a gyomorforgató álarcok és jelmezek itt teljesen megengedettek lesznek, mindezt természetesen a hely részéről lélegzetelállító dekoráció és rémisztően látványos show társaságában.

Természetesen nem elég, hogy a Día de Muertos világát Veszprémbe varázsolják a szervezők, mindemellett a jó zene is garantált lesz, amiről természetesen mindkét nap szuper fellépők gondoskodnak majd, de míg 30-án a veszprémi Expresszó ad otthont az eseménynek, addig október 31-én a balatonfüredi Club Helka.

A vasárnapi fellépők között egyébiránt olyan neveket találunk majd, mint Purebeat, Szecsei, Regán Lili vagy Andy Kraft. Ők adják a veszprémi talpalávalót, míg hétfőn Balatonfüreden Jackwell, Strong R, Steve Judge és Roberto Rios állnak majd színpadra.